neděle 14. února 2016

Jsem si říkala, jak to tak napíšu a jestli to není brzo, v šestatřiceti. A pak mě dneska Missorka rozbrečela klipíkem https://www.youtube.com/watch?v=GXoZLPSw8U8, tak bude třeba tu měkkost nálady využít.

Když holka počne dítě, tak jasně změkne, zněžní, zkulatí, rozkvétáme, že. Pak porodíme a pomalu abychom se dostaly zase do formy a vypadaly pěkně rovně, energicky, život aby nám stříkal ušima. To se dá, to není problém. Takhle si to střihneme ještě jednou dvakrát třikrát a vždycky zase honem zpátky do síly. Z reklamy na multivitamín pro padesátníky je mi naprosto jasné, jak mám vypadat a jak se mám cítit. Mateřství je za mnou a mám tak rok na to, abych se dostala zase do formy. Ta potrvá pár dekád, no a pak umřu.

Nejsem v té síle ani v té formě. I když na tom poslední měsíce docela makám, tak jsem slabá, křehnu, dám toho míň. Vím o několika slabých místech, která není radno přetahovat. Dá se to přeoblíkat a přemejkapovat, díky pánubohu za to.

A na místo té energie, co všechno urvala silou, se mile usazuje něco jiného, takže žití pokračuje stejně sladké a místy i na chutě bohatší, než předtím.


Komentáře: 2:

Anonymous Anonymní řekl...

Hani, DÍK!!! Hanita

14. února 2016 v 18:42  
Blogger Hanka Kl. řekl...

:-)

14. února 2016 v 20:15  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka