pátek 13. března 2015

Prsa do větru

Prokrastinuju si a narážím na článek o povislých prsou. Normálně bych ho nejspíš přeskočila, ale míra únavy a otupělosti je tak veliká, že kliknu.

Autorka vypočítává nevýhody velkého poprsí, povoleného po kojení. Sugestivně líčí, jak se pod ním žena potí, do toho nastupují opruzeniny, kvasinková invaze, prostě hnus, velebnosti. 

Nabízí i řešení, různé podprsenky, podpěrky, vyvazování, téměř na konci i cvičení. A na úplném, opravdovém, tom happyendím konci, je řešení operativní, fik fik, jednou provždy je po problému, sebevědomá žena znovu okouzluje muže, získává nová pracovní místa, konečně zase ŽIJE!!!

A samozřejmě všude kolem jsou reklamy na firmy, které se úpravami zabývají.

To všechno mi přijde tak nějak normální a předvídatelné. Ovšem že ilustrační foto ukazuje poprsí, které vypadá némlich stejně jako MOJE POPRSÍ, tedy úplně normální poprsí ženy po dvou třech dětech, které vypadá nahé docela dobře a v poprsence umí vypadat i luxusně, to mě tedy dostalo.
Do včerejška jsem to nevěděla. Musela jsem být slepá, nebo co.  Potřebuji estetickou operaci.


Komentáře: 4:

Anonymous Anonymní řekl...

Buďte v klidu, Hanko. Moje poprsí vypadá jako zralé na estetickou operaci už cca 10 let (od dvaceti) - a to prosím bez dětí.
Gravitace je mocná a touha žen vypadat skvěle má taky sílu.
A proč podstupují operace? Kvůli svému sebevědomí? Kvůli svému muži?
Nebo si zkrátka nechaly vymýt mozek reklamou?

Hlavu vzhůru a prsa do podprsenky :)

Veronika

17. března 2015 v 20:27  
Anonymous Anonymní řekl...

"Musela jsem být slepá, nebo co. Potřebuji estetickou operaci." Nevím proč, napadlo mne, že investice do dioprií by byla výhodnější ;-) Vlastně vím proč - dneska jsem v kavárně zase marně brejlila na ceny nad barem a to mám dioptrie zvýšené od prosince... Ale v gorilím pavilonu v Praze zase mají teplovzdušný fukar na zamlžené brýle - to je věc, kterou bych v sezoně zaváděla na vícero místech... My obrýlení bychom měli držet při sobě ;-) Příjemné jaro 8-) Pikulík

18. března 2015 v 19:53  
Anonymous Anonymní řekl...

No jo, jsme prostě všechny úplně nechutné a zralé na estetické operace ;-b Jen tomu není třeba věřit

Pikulíku - ten teplovzdušný fukar i fungoval? Co jsem tam byla v jednom kuse roka půl, tak fungoval jen tak nahodile jednou za čas :)

Verča

19. března 2015 v 19:58  
Anonymous Anonymní řekl...

Verčo, co jsem byla u goril dvakrát, tak byl fukar výborná zábava pro rozjívené zvědavé předškoláky, na které zrovna nevyšlo místo u skla... :-) Pikulík

19. března 2015 v 21:46  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka