pondělí 13. dubna 2015

Jsem tvé stáááříííí, pusť mě dáááál

Bratru před sedmi lety jsem tu psala, jak jsem se před zrcadlem chystala na rande s Rudovým otcem a zjistila, že mladistvý pel je ve psí. Lakovala jsem si děsivou skutečnost tím, že jej nahradil zralý ženský půvab a takové řečičky.

Bože, jak já tehdy byla pompézní a naivní a kdovíjaká cizí slova ještě. Sice mezi oním dnem a dneškem uplynula i periodka, kdy jsem pevně věřila, že je mi sedmnáct, nosila minišaty bez ramínek pod zadek a i jinak se nechovala jako dáma lehce po třicítce, ale zub času tiše hlodal.

Dneska taky koukám do zrcadla, mám ho v autě na stínítku, kde jsou ty doby, kdy na zhlížení se v zrcadle byl čas, a lup ho, kouká na mě nějaká paní. Jako pěkná docela, hezky upravená, ale kdeže je to děvče krev a mlíko. Jasně, že tehdy před sedmi roky tam ještě spousta mladistvého chmýří zbývalo. Zato dnes bylo i po dvou ibalginech a krému Dr Hauschka zjevné, že poslední rousky pelu odnesl Vašíček na tlustých stehýnkách a nahradila je neoddiskutovatelná dospělost.

Sladím si to tím, že konečně vedle mužů věku mého manžela a starších, kteří mě bavili už od takových dvaceti, vypadám docela na místě. (A jsem moc zvědavá, čím si to budu sladit za dalších sedm let.)

Komentáře: 4:

Anonymous Anonymní řekl...

Tak za1 je to od určitého věku prostě prdel, nebo xicht. Momentálně (víme od kdy) jsem ve stádiu pěkná malá pevná prdýlka a prohlubující se vrásky na příliš hubeném obličeji zplošťuji galvanickou žehličkou a Ryorem (btw doporučuji, za cenu 2 sezení u kosmetičky (pražské) mám na několik let doma vlastní kosmetický salon. když oželíš třetí návštěvu, přikoupíš utz špachtli a je i po puberťáckých pupíncích nehodných vráščité tváře 34leté dámy :P). Za2 moudrá váha mého trenéra mi změřila 19 let, 17 je fakt husťárna :D to by ti ubyla i trochu mozku. A za3 teta, žijem :)) stejně je lepší, když je k tomu aspoň šero.

Ag

15. dubna 2015 v 13:32  
Anonymous Anonymní řekl...

Ovšem o prsou druhdy F po kojení jsem pomlčela a zakoupila drahé prádlo, které je snad i škoda svlíkat...

15. dubna 2015 v 13:33  
Anonymous Anonymní řekl...

nechceš snad naznačit, že ta 'od rána šťastná' krásná s hrstí vajíček je tvoje vnučka???

15. dubna 2015 v 19:22  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Kdo říká, že mi ten mozek neubyl? Ale bylo to krásné... :-)

Ale stejně nemůžu přijít na to, která ty jsi.

18. dubna 2015 v 14:59  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka