úterý 29. prosince 2015

Benny má vliv na naši mládež

Erikovi je devět. Sláva. To je hezký věk. Já jsem se někdy tou dobou začínala zajímat, jak to chodí mezi muži a ženami. Zdrojů tehdy nebylo mnoho, něco jsem našla v Ovidiovi, pár scén bylo i v nějakém ruském románu, co měli naši v knihovně. V rádiu to byla teprve bída, "já budu chodit po špičkách, snad tě tím nevzbudím" očividně nemělo s tématem nic do činění.

Erik paří v obýváku Minecraft a pod tím mu z youtubka jedou jeho písničky.  Chvíli poslouchám jen na půl ucha, pak mě zaujme "ruku na tvým stehně poposunu níž", našpicuju uši. Synek poslouchá tohle: https://www.youtube.com/watch?v=bXys_GrGTaE. Ani se nemůžu výchovně naježit, je to sice fakt explicitní, ale co bych za tak podrobné informace v jeho věku věku dala. Tělo. Navíc je to v sexy provedení, žádná puberťácká namachrovanost, za mě jako za matku dobrý.

A taky nejsem jenom matka, že. Připomněla mi ta písnička osvěžující časy, kdy nakonec stejně o nic jiného nešlo. Poprosila jsem synka, jestli mi to pustí od začátku a s klipem. Hm, jo.

Pro jistotu jsem se ještě rodičovsky ujistila, zda synek rozumí textu. Jo, mami, je to o sexu. I tomu s těma rukama jsem rozuměl. Ale ty písničky o posilování ho prý zajímají víc. A taky by si kluk docela rád zašel na koncert. Uf, ještě že s tím přišel sám, představa šestatřicetileté matky škemrající, zda by s ní děti šly na koncert Bennyho, aby tam sama nevypadala blbě, to není zrovna vrchol důstojnosti.

(Tak, a teď mě feministky roztrhaj. :-) )

Komentáře: 1:

Anonymous Anonymní řekl...

Erikovi UŽ je devět? Kde se ty roky ztratily? Vážně mi tenkrát bylo 25?madla

29. prosince 2015 v 23:09  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka