pátek 8. dubna 2016

Holky, můžu se vdávat. Valuška mě naučila boršč, jedí ho všechny děti kromě Erika, což platí za stoprocentní úspěch, protože Erik nejí nic.

Taky Hospodář zaplakal, že ty bagetky byly moc dobré a ať je udělám v kapesním provedení, aby si je mohl brát do práce. Cítím se vrcholně polichocena, protože si je rozebrali všichni, kdo jezdí ráno do nějakého zařízení, a kupované housky zůstaly ve špajzu. Muhehe.

Komentáře: 4:

Blogger AnKor řekl...

prosím recept na bagetky :-)

9. dubna 2016 v 16:46  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Ani, tak nějak od oka půl pytlíku prosáté mouky, do toho nadrobíš půlku droždí, lžíci soli a něco (medvědí česnek nadrobno, sušené oregano, já nejradši horskou saturejku, co jsme nadrbali v Chorvatsku). Promícháš s vodou tak, aby z toho vzniklo těsto na bochánek, na teplém místě ho necháš pořádně vykynout, pak ho ještě jednou zpracuješ, aby jsi z něj ten vzduch dostala a formuješ něco (bagetky, houstičky...), necháš pořádně vykynout, potřeš vodou, posypeš něčím (chia, mák...) a upečeš.

10. dubna 2016 v 10:41  
Blogger AnKor řekl...

Super, díky moc :-)

11. dubna 2016 v 8:54  
Anonymous Anonymní řekl...

Můj tajný tip. Tiramisu od mojí švagrové snědl dva talíře ;-)Ale tajemství výroby neznám, mohu dát kontakt.Vakul

12. dubna 2016 v 12:35  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka