pátek 12. ledna 2007

Hladovění

Čerstvě nabytý status matky v mém životě leccos změnil, například stravovací návyky, prostě není čas jíst bio, tak jak se mi to dařilo v době těhu. (Ještě že existuje www.bioobchod.cz, ti mi suroviny doručí až do domu a za nižší cenu než můj oblíbený biokrámek na Andělu.) Takže žijeme víceméně z toho, co v neděli přivezou šťastní prarodiče, miluju cholesterol, takže mi rodičovská kuchyně naprosto vyhovuje. Když matroš z Krušovic dojde, kupuje Erik mraženou pizzu.
A teď si představte tu jobovku; tenhle týden naši nepřijedou...

Komentáře: 4:

Anonymous Anonymní řekl...

První a poslední příspěvek :
Kromě mražené pizzy kupuji rovněž chleba, rohlíky, sýr mazací, sýr plátkový, sýry zrající i nezrající, šunku, salámy, mraženou zeleninu, cibuli, česnek, rajčata, rajčata sušená, pórek, petržel , mrkve, brambory, víno hroznové i nehroznové, jogurty bílé, ovocné i s cereáliemi, rybí prsty, krabí tyčinky, mandle, maso mleté, majonézy, mléko, kávu, ananasy,špenátové mřížky, máslo ... no zkrátka všechno po čem se umírá hlady.

22. ledna 2007 v 9:55  
Anonymous Anonymní řekl...

Do čeho dáváte sušená rajčata? Já jsem je naložila do oleje s česnekem, rozmarýnem a tymiánem a už tam stojí měsíc a nevím co s nimi...

22. ledna 2007 v 10:10  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Prasadko, na proužky do salátu, rizota, k sýru, do čehokoli, co je potřeba zvýraznit, mňamka!

22. ledna 2007 v 16:10  
Anonymous Zdravá výživa řekl...

Lidi, jezte zdravě

8. června 2015 v 17:12  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka