sobota 10. března 2007

Lezec a barvy

Poprvé od porodu jsem Erýska vzala na stěnu. Slušně hodinu a půl spal a dal prostor mamince a Štěpánce, aby si zalezly. Potom se probudil a nevěřil svým očím. To nebyla nudná čtyřbarevná domácnost, kde ho nemůže nic překvapit. Tohle byly chyty a každý měl jinou barvu! (Je fakt, že když jsem si odmyslela, na co ty barevný čudlíky na modrozelené stěně jsou, přišlo mi to jako pěkná haluška, docela ho chápu.) Jásal, rozhlížel se, napil se a nakonec dělal cukrbliky na nějaké slečny skvošistky (od slova squash), kterým tam padal míček. Má příšerný vkus, nejvíc zářil na odbarvenou solárkovou miss. :-)

Komentáře: 5:

Anonymous Anonymní řekl...

Ahoj Hanicko
i vsi ostatni znami. Vypadate spokojene, koukam, ze maly deti jsou (skoro) ve vsem stejny. Jestli mate v planu jeste ten vylet do LB a bude cas, vemte to pres krasnejsi JN, at ty mimina muzeme porovnat.
V JN se jinak mame stale spokojene, vcera jsem prijel z phy, mam opet po operaci ramene, zacina nova era meho vodackeho zivota :-) (Pro cb: vrbne letos nepripada do uvahy) Ale prozatim 3 mesice klid. Aneb zkus prebalit aktivizujici dite jednou rukou. Pro nekoho zadne noviny, ale v cervnu bude o vajskebra nebo vajskebrici vic. to nevime a je nam to uprimne jedno. Stena se misovi taky naramne libi, ostatne jako cokoliv noveho. momentalne zacim ucici maraton na doktorsky zkousky, budiz mi komise lehka. Do phy jezdim sporadicky, ale treba to nekdy vyjde.
Zatim se drzte a uzivejte, vypada to na jaro.
VV+ML+MV

12. března 2007 v 9:51  
Anonymous Anonymní řekl...

Haničko neboj, vkus se vyvíjí a dá se i částečně ovlivnit. Např. tím, že si odbarvíš vlasy... :-)

12. března 2007 v 13:45  
Blogger Vlastimil Divoký řekl...

Kuba netušil co spáchal, když založil tenhle web. Na mikrouše si ještě chvilku počkám, ale Hanka píše skvěle, tak se aslespoň něco přiučím.

13. března 2007 v 23:00  
Anonymous Anonymní řekl...

neda se nic delat.
musim opravdu prijet! :))

15. března 2007 v 14:12  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Že já na ten melír chodila... Ovšem holič Zbynďa je krásná výrazná brunetka a na něj teda mimís zářil taky.

16. března 2007 v 12:15  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka