pátek 25. května 2007

Nácvik na léto a ekologie

Čeká nás horké léto, tak jsem usoudila, že by se měl Erýsek naučit koupat v chladnějších vodách coby nácvik na přehrady a lesní jezírka, které ho nepochybně neminou. Napustila jsem vanu o poznání studenější vodou než obvykle a čekala na reakci. Moc nadšený teda nebyl. Chvíli v ní vydržel, ale vůbec neřádil a nesmál se (běžné to průvodní jevy při ponoření do teplé vany). Když jsem ho vytáhla, uvolnil se (a počural mě). Budu na to muset jít postupně, vím.

Uspala jsem ho a do svěží vody jsem si vlezla já. Pak jsem vzala kýbl a zalila tou vodou balkon. Pak jsem vzala pet-lahev a zalila tou vodou kytky v bytě. Zbylé blátíčko jsem vypustila. Holky z ekologické diskuze sice tvrdí, že jsem do toho ještě mohla namočit prádlo, ale ony tu vodu neviděly.

PS: Potřebuju uvolnit veliký šroub na kotli a napustit do něj teď nevím, jestli vzduch nebo vodu, jinak se bude Erýsek koupat jen ve studené. V úzkém prostoru kotle se nedá použít šroubovák, dělá se to pětikorunou. Nejde mi to, jsem slabá žena. A protože profesor Čermák říkával: "Plač, ženo, a zvítězíš!", tak tady tedy pláču a prosím nějakého hodného mužského čtenáře blogu, aby mi s tím přišel pomoct. Za odměnu mu uvařím drožďovou polévku, ta mi jde.

Komentáře: 2:

Anonymous Anonymní řekl...

Fazol, kdybys byla bliz, tak Ti tam poslu meho muzicka, on by Ti to pomohl... :-)))

Alinka

25. května 2007 v 21:35  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Alinko, díky! Také děkuji panu Penkalovi! Šroub už je povolen a utažen a uvidíme, co na to řekne horká voda.

27. května 2007 v 7:21  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka