úterý 3. července 2007

Dopravní prostředky

V posledních měsících mi Erýsek bojkotoval kočárek, rozmazlila jsem si ho v šátku a do korbičky nechtěl ani smykem. Obětavě jsem tahala devítikilovou kuličku na břiše po okolních lesoparcích, až se mi z toho hejbla klenba na pravé noze. Naštěstí se cosi změnilo (neptejte se mě co a proč, počítám, že mi to již dospělý Erýs v rámci nějaké skupinové regresní terapie vysvětlí :-) ...) a když ho do korbičky uložím pořádně ospalého a rychle se rozjedu směrem k lesu, zanadává, usne a vydrží spát jak nikde jinde. Klenba pravé nohy si toho sice zatím nevšimla, mrška, ale snad jí to dojde, keep hoping.

Pro úplnost, ještě vozíme v autosedačce, to když Erýs není zrovna na usnutí, ale vzbuzuje tím soucitné pohledy, je tam poněkud napresovaný. Ale když přes něj přehodím šátek, není to poznat a ještě v té modré vypadá moc roztomile!

PS: Pro ty, kdo by si chtěli přijít povozit, pořádně ospalý bývá Erýs kolem 12 a 17 hodiny.

Komentáře: 4:

Anonymous Anonymní řekl...

...jo jo, mezi pětiměsíčním dítětem a korbičkou kočárku bývají vztahy hodné třídních nepřátel. Komu by se taky líbilo koukat do nikam, když tam, kam nedohlídne, je tolik zajímavých věcí. Ne že bych to tušila, když se Modřence blížil ten půldort. Od hejbnutí klenbou či žlučí nás zachránila jedna mnohočetná mamina - naprdnuté mimino položila na bříško (kterým směrem čidla zraku a kterým nožky nechám na intuici čtenáře). A vida - vidím svět a spokojenost jest. Se Sluněnkou jsme si to po pár letech zopakovaly - třídní vztahy i revoluční řešení. Ať žijí zkušené maminy :o))

3. července 2007 v 22:50  
Anonymous Anonymní řekl...

Jestli mě, R. a tvůj stan nevezme o svátcích voda, příští týden se hlásím na vycházku kolem páté.

4. července 2007 v 7:50  
Blogger Cífka řekl...

Já bych tedy opět prudila s pozváním na Východ. Dá se tu velmi dobře procházkovat, zkušená matka či otec navaří a po nocích můžeme plkat o biosvětě. Od srpna budem bydlet u jiného lesa, tak abyste něco nepropásli!!

4. července 2007 v 10:07  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Já vás milé zkušené i nazkušené nemít! Cífko, a ty věř tomu, že přijedu, nepravím dne ani hodiny, ale do podzima jsem tam.

4. července 2007 v 13:27  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka