středa 12. září 2007

Jídlo

Jídlo není banalita. Pro maminky osmiměsíčních miminek se stává předůležitým konverzačním tématem. Kde jsou ty časy, kdy jsem kdekoli tasila, miminko se napilo a na pár hodin byl zase pokoj. Teď s sebou nosím skleničky, kelímky, lžičky, ubrousky. Už dlouho se mi nestalo, že bych čistě oblečená vyrazila do města a čistě oblečená se taky vrátila. Erýsek má osobitý signál pro vyjádření sytosti. Vzorně otevře hubičku, nechá si do ní šoupnout sousto, o němž se v duchu rozhodl, že bude poslední, a pak zčistajasna vší silou zaprdí rty. Mamka má dobrý důvod umýt si vlasy a převléct se do něčeho slušivého, čímž ji Erýsek udržuje stále atraktivní.
Kapitola sama pro sebe je chleba. Obsahuje lepek. Osmiměsíční dítě již lepek smí. Erýsek ho však má pouze ve stopovém množství, protože podanou kůrku pevně uchopí, ožužlá a pak s ní všude dělá stopy.

Komentáře: 3:

Anonymous Anonymní řekl...

ahoj,to je úplně mimo mísu, ale chtěla jsem se tě zeptat - v tvé příhodě s revizorem píšeš o nějakém vyběhávání potvrzeni na příspěvek na dopravu. Je v Praze něco takového, že když máš malé děcko tak platíš jen poloviční lístek?
Díky, Zuzka

12. září 2007 v 9:02  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Mám pocit, že platíš úplně normální lístek, ale magistrát Ti vyplácí na účet příspěvek.

13. září 2007 v 11:10  
Anonymous Milča řekl...

Mám úplně to samé je to boj :D Hani nakupuješ někde pro mimčo nějaké kojenecké potřeby? Děkuji ať se daří

20. srpna 2019 v 11:31  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka