neděle 21. října 2007

Bouřlivák

Když jsem v těhotenství četla knihy o porodech doma, moc se mi líbilo, že přirozeně rozené děti prý mnohem snáze vyjadřují pozitivní i negativní emoce, nenechají si foukat a když se jim něco nelíbí, hned se ozvou. Že já blbec nerodila v Motole, Erýsek vyjadřuje negativní emoce vyvstalé během oblékání tak bouřlivým způsobem, že už se mě dnes sousedi ptali, co že se to chlapečkovi několikrát denně děje... Obvykle se jej snažím utěšit, dnes jsem ho při pátém záchvatu vzteku odložila na zem, zbaběle utekla na záchod a nechala, ať se s tím popasuje sám. Už aby bylo léto, bude chodit nahý.

Komentáře: 3:

Anonymous Anonymní řekl...

...že by skvrny na slunci??? V skrytu duše doufám, že na bouřlivé emoce stylu "tohle si mám vzít na sebe!?" si sousedé nahoře, dole i přes chodbu už zvykli a nehledají číslo na sociálku.
P.S. Jedné je 13, druhé 10.
P.S.S. Rodila jsem v Motole

21. října 2007 v 22:44  
Blogger Hanka Kl. řekl...

:-))))

22. října 2007 v 14:42  
Anonymous Anonymní řekl...

Já jsem rodila dost "nepřirozeně", jednou v Podolí a jednou na Bulovce, leč mé děti s vyjadřováním negativních emocí nemají potíž do té míry, že se mne sousedi vyptávají, kdože to u nás každý den tak strašně pláče... ;) Ještě, že jsem nerodila doma! :))

29. října 2007 v 0:56  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka