pátek 13. března 2009

Ruda je vybavený

Soudná kamarádka M, kterou tímto veřejně chválím, se onehdá ptala, co má Rudáskovi přinést, až ho půjde poprvé okouknout. Dobrá otázka. Ruda má všechno, co potřebuje. Ba co víc, má i to, co nepotřebuje. Předpokládám, že prvních pár měsíců nebudu muset ani prát a pořád bude mít dost krásného oblečení. Hraček bude mít taky spoustu, alespoň se v tom smyslu vyjádřil jeho starší bratr, že se s ním jako podělí. Pokud si začínáte trhat vlasy, s čím že s čím jen přijít na návštěvu, až se začneme zapojovat do společenského života, nečiňte tak. Noste ovoce, zeleninu a křížaly. Tulipány ze zahrádky, buchty z plechu.

(Čokoládu ne, včera jsem syna v obchoďáku poučila, že malí skvělí kluci papají jahody a jabka a čokoládou se cpou jen staré prdelaté báby. Zbytek nákupu zasvětil tomu, že se nahlas snažil lokalizovat "starou prdelatou bábu" a zjistit, zda se cpe čokoládou. To zase bylo ostudy.)

Komentáře: 2:

Anonymous Anonymní řekl...

Hlásím se mezi staré prdelaté baby, co ujíždí na fair-trade hořké čokoládě.

13. března 2009 v 22:08  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Já normálně taky ujíždím na fair trade hořké čokoládě, a to jsem neprdelatá mladice, ale tohle těhu je nějaký divný, ani ta čokoška mi nechutná.

13. března 2009 v 22:42  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka