úterý 28. dubna 2009

Mediální obraz

Byla jsem upozorněna (opět), že si na mikrouších vytvářím podezřele pozitivní mediální obraz na to, jaké je to ve skutečnosti.

Tak, tak, je to bída :-). Takže uvádím na pravou míru - ano, lezu skoro obden, ale dělám to proto, abych se doma nezbláznila. To, že se snažím trávit slunečné dny tím nejlepším možným způsobem, ještě neznamená, že jsem na baterky. Kdepak, každý den padám v průměru třikrát na hubu, spím maximálně 5 hodin denně, kolem třetí odpolední už jsou moje trička jeden velký flek od mléka a pánevní dno mám někde mezi koleny. Komukoli důvěryhodnému oba syny s nadšením kdykoli přes den předám na alespoň hodinovou procházku.

A dnešní den s Olys a Kuzmou v Srbsku byl opět nádhera, a přes Erýskovy hysterické záchvaty i dobře skončil - díky za Kuzmovy po/mocné paže a večeři.

Komentáře: 7:

Blogger velkej Erik řekl...

Co to bylo za kreténa ?

28. dubna 2009 v 21:52  
Anonymous cifka řekl...

:-D :-D

29. dubna 2009 v 6:02  
Anonymous Pavlína řekl...

Hanič, raduju se tady v dálavách z tvojí akčnosti, z tvého literárního talentu, který ventiluješ na Mikrouších. Jenom vůl by si mohl myslet, že to je obraz celých tvých každodenních 24 hodin, ale proč se ještě babrat v únavě, když je jí už tak dost a dost... Posílám ti zpět "pozitivní energii" (sorry, že to nazývám takhle trapně;), kterou sama šíříš :) Držte se, žijte pěkně a brzo na viděnou!

29. dubna 2009 v 11:44  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Pavli, dychtivě ji saju! :-)

29. dubna 2009 v 14:59  
Anonymous Anonymní řekl...

Já sem chodím čerpat pozitivní pohled na život. Je mi jasný jak to máš asi těžký a právě proto je me sympatické že tu nejsou žádné ufňukané výlevy ale naopak cítím tvou snahu o to vytáhnout z každého dne vše hezké co to jen jde. Jen tak dál! (hlavně nespadni :-) Eliza

29. dubna 2009 v 15:34  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Elizo, mám dobré jističe! :-)

30. dubna 2009 v 13:35  
Anonymous Anonymní řekl...

Hani, zkus si z toho nic nedělat. Asi je někomu trnem v oku, že svoji situaci zvládáš skvěle a umíš si najít čas i sama na sebe (tohle já neumím). Nenech se otrávit a nadále přistupuj k životu s takovým nasazením a dobrou náladou.
Ajule

2. května 2009 v 18:07  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka