středa 5. srpna 2009

Jak jsem vyčuchala babičku

S Rudovou babičkou nemám přátelské vztahy. Jednak kvůli mé překypělé hrdosti - na genetické testy mě nikdo posílat nebude, druhak kvůli její překypělé hrdosti - ona coby zasloužilá celoživotní svobodná matka se nezasloužilé omlouvat nebude. Takže se nevídáme, nicméně od začátku jsem dala jasně najevo, že se na vnuka může kdykoli přijít podívat.

Dnes šel chlapík jako obvykle vyvenčit mimíse v kočárku do lesa. Zatímco jsem odcházela na cvičení (poprvé po dlouhé době, to taky popíšu...), babi se zřejmě někde skrývala za rohem a když byl vzduch čistý, jala se kochat vnukem. Pak mi ho chlapík skoro po třech hodinách vkládal do náruče k nakojení, čichám, čichám člověčinu, tuhle vůni jsem už někde cítila. Zeptala jsem se tedy překvapeného špiona Šiškina, jak že se babičce Ruda líbil? Prý líbil.

Představa babičky hrdě se plížící mezi živými ploty mě rozveselila natolik, že jsem jí po obědě brnkla, ať se někdy staví i oficiálně. Škoda jen, že mi nebere telefon.

Komentáře: 6:

Anonymous Anonymní řekl...

Napiš jí smsku.
Ty čichači :-))))

papu

5. srpna 2009 v 20:33  
Anonymous Anonymní řekl...

No musím říct že smekám před tvou tolerancí. Ale je to dobře. Eliza

6. srpna 2009 v 14:52  
Anonymous Anonymní řekl...

Třikrát hurá Hance za toleranci i bystrý nos !!!
Ajule
PS: Jak děláš, že dostaneš dítě do kočáru? TCH už na mě začíná být naštvaná (asi myslí, že to dělám schválně), ale on vážně v kočáru nevydrží a záhy řve.

7. srpna 2009 v 7:06  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Elementární, milý Watsone - Ruda ví, že do kočárku Erýsek nedosáhne.

7. srpna 2009 v 16:13  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Nauč ji šátkovat, což?

7. srpna 2009 v 16:13  
Anonymous Anonymní řekl...

Sherlocku to je výborný důvod, pobavilo mě to. Zapracujeme na sourozenecké rivalitě, potřebuji nasbírat nějaké houby :o))).

7. srpna 2009 v 18:54  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka