čtvrtek 20. srpna 2009

Před schůzkou a šatníkem

Čas od času se s někým seznamuju. Oťukávací e-maily a pak hurá na první schůzku. Hurá se zatím konalo třikrát, protože předběžné oťukávání provádím důsledně a také proto, že tolik mužů má fatální mezery ve shodě podmětu s přísudkem.

Poprvé (šlo o vcelku zajímavého bohatce) jsem přípravu vážně nezanedbala. Koupila jsem si nové boty. Před skříní jsem nepostávala sama, ale se sousedkami v zádech, každá přinesla, co měla nejhezčího, bluzonky, kurále, a kombinovalo se. U toho se něco málo pojedlo, vypilo, vcelku pěkný večírek. Na schůzku samotnou jsem odložila obě děti a cítila se rozechvěle v očekávání věcí příštích.

Podruhé (šlo o velmi zajímavého nebohatce) už jsem se cítila poučená. Boty už jsem měla. Oblečení jsem za půlhodinku vyřešila sama. Šla jsem v sukni, tak jsem na lýtka použila samoopalovací krém zakoupený v rámci akce "interesantní mulat" (aneb všechno zlé je k něčemu dobré). Kojence jsem vzala s sebou a cítila se klidná.

Potřetí (šlo o druhé rande s velmi, ale velmi zajímavým nebohatcem) už jsem byla zase zdravě rozechvělá, pán se mi totiž líbil. Čas strávený nad garderóbou tomu odpovídal, přimázla jsem samoopalovák. Kojenec si dlouhou procházku užil.

Čtvrté a páté rande jsem odsunula na příští týden, jsou tu Kaťasovi a vychutnávám si je. Optikou tohoto příspěvku to bude stejně nuda, jsou to lezci a tak jdu v tílku, šortkách a sedáku. Navíc ještě mírně brokenegoed po třetím randeti (a to píšu jen proto, že brokenhearted by byl přece jen silný výraz) jsem ledově klidná.

Šesté rande bude zase v civilu. Asi jej budu směřovat do podvečerních hodin, už dlouho jsem nevyvenčila své oblíbené džíny, mám v nich hezký zadeček.

A pak bych si mohla dát zase pauzičku, nebo vypiju všechno nelkoholické pivo, co ho v okolních hospůdkách se zahrádkou je.

Komentáře: 5:

Anonymous cifka řekl...

Ty mě bavíš :-D Zajímalo by mě, kolik času u šatníku tráví bohatci a nebohatci.

21. srpna 2009 v 7:14  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Bohatec šel z jednání a měl očividně bohatou košili. Nebohatec z práce a měl triko, jak už to ti nebohatci mívají.

21. srpna 2009 v 9:39  
Anonymous Anonymní řekl...

covece hanicko, kam na ne chodis? :-)
iva
ps:nechystas se nahodou na nedelni koncert radiohead?

21. srpna 2009 v 15:23  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Na internet, přeci.

Nechystám, jdu na rande. :-)

21. srpna 2009 v 19:04  
Anonymous Anonymní řekl...

;-) a tak... :-)
iva

22. srpna 2009 v 17:03  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka