sobota 24. října 2009

Jak jsem oslavila...

... ty třicátiny konečně už.

Ruka, jež spravedlivě rozděluje, mi vynahradila příkoří a kalorické ztráty utrpěné v den původně plánované oslavy a včerejšek mi udělala sladkým jako cukrkandl.

V půl deváté jsem vyrážela na skutečnou oslavu do SKUTEČNÉHO BARU!!! Navyklá na nedotknutelnost matky s kočárkem jsem si neštípla lístek. Ouha, potřebnou rekvizitu jsem si však do baru nebrala a světe div se, revizor mě zastavil. Máte lístek? Nemám. Máte sedm set? Nemám, teda mám, ale víte, já mám doma dvě malé děti a to menší má půl roku a já jdu poprvé od porodu na večírek, normálně nemívám hlídání, víte, já jsem svobodná matka, je mi zrovna třicet, ne fakt, děkuju, to jste milej, ale já sama nevím, jak to dělám, no a když vám dám těch sedm set, tak mám prakticky po oslavě a výživný v tahu a tak prosím, prosím, že mě pustíte?

Pustil.

A pak jsem tančila a pila malinový milkshake a dokonce i dostala fousatou pusu, takže já jsem s oslavou navýsost spokojena.

Komentáře: 8:

Anonymous cifka řekl...

vida, pěkné

25. října 2009 v 7:26  
Blogger KH řekl...

unbelieveable :D :D :D :D

25. října 2009 v 11:04  
Blogger Markét řekl...

Taky jsem byla v životě dvakrát podobně upřímně výřečná. Jednou to byl celník (kterého jsem přesvědčovala, že do Ameriky jedu s tím poštovním pytlem jenom cestovat, rozhodně ne pracovat), podruhé policista (to jsem zase vysvětlovala, proč nemám na kole světlo, ale mám tam v noci dvě děti). Oba jsem zahrnula proudem slov, žádné výmysly, jen čistou pravdu. A oba se shovívavě jen usmáli ;-). A gratuluji ke kulatinám! Budeš v druhé třetině života také tak plodná ;-)?

25. října 2009 v 12:40  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Plodná ano, ale čistě intelektuálně... ;-)

25. října 2009 v 15:09  
Anonymous Anonymní řekl...

Príma tak to vyšlo!! Ó kdy já byla naposledy v baru, už si nevzpomínám!
Jo a není to senilita, babička ještě nejsem (je mi 37), ale mám tři malé děti a žádné babíčky, které by je všechny najednou pohlídaly :-D. Proto ta nabídka, vím jak by se to někdy hodilo.
Abia

25. října 2009 v 16:03  
Anonymous tutu řekl...

fazolko, gratulujeme!!! tutu a Dam

25. října 2009 v 18:09  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Abio, jsi-li z Phy, klidně mi sem potomstvo navez a jeď pařit, karimatek je tu dost.

Tutu :-)

25. října 2009 v 20:06  
Anonymous Anonymní řekl...

Hanicko, opozdene, vsechno nejlepsi! :-) A at se v intelektualnim!! plozeni dari! Iva

26. října 2009 v 21:10  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka