středa 21. října 2009

Pendolíno

Tak se nám nějak podivně zamotaly okolnosti a ze dne na den jsme jeli pendolinem do Ostravy. Všichni tři. Cesta tam byla báječná, neb jsme sdíleli vagón se svatou ženou v jakési bíločerné plachetce a její ještě svatější kámoškou v civilu, které se s veškerou vervou a láskou k bližnímu, jaké byly schopné, vrhly na kluky. Přečetla jsem dokonce kus Apetitu, no chápete to?

Cestu zpátky jsem oddřela sama, svaté holt asi zůstaly na východě a do sodomy gomory hlavního města už se nevracely. Zato jel moc krásný pán s očima, který si četl knížku o zenovém buddhismu, tak jsem si mezi výchovou, kojením, krmením sušenkami a Erýskovým neustávajícím tříhodinovým monologem tak posnívala, jak by bylo fajn nemít žádné děti, usednout pánovi v pozici lotosového květu na klín, ta mi jde, a tím jej zcela okouzlit.

Už v Praze se kamarádka Erýska ptala: "Bylo to v pendolínu báječný?" a Erýsek uměřeně zhodnotil: "Báječný to nebylo. Bylo to jen normálně krásný."

Komentáře: 5:

Anonymous Anonymní řekl...

Nemělo tam být "pán s krásnýma očima"? Nějak pořád nemůžu přijít na to, proč jsi tam zdůraznila ty oči. Leda že by všude kolem byli páni bez očí. Ostatně v báječném pendolinu je všechno možné..:-)Eliza

22. října 2009 v 17:04  
Blogger Hanka Kl. řekl...

No jednak ty oči byly krásné a druhak narozdíl od jiných očí se na mě občas koukly. Možná proto, že kluci dělali bordel a kdo by se nepodíval, ale co bych si kazila náladu.

22. října 2009 v 19:26  
Anonymous Anonymní řekl...

Obyčejně krásný....to je nádherný :)) Ten tvůj kluk mě tedy tímto naprosto dostal!

22. října 2009 v 22:41  
Anonymous Anonymní řekl...

Podpis Míla :))

22. října 2009 v 22:41  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Ahoj, Mílo :-)

23. října 2009 v 7:00  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka