pátek 18. prosince 2009

Exemplární bratrská péče

Kluci milují společné koupání. Erýs se navíc těší privilegiu, že může zůstat ve vaně o něco déle, když suším Rudu. Je to pro něj důležité, je ten velký bratr, co se může koupat sám, když mimino už musí ven.

Ve středu polil Erik Rudovi hlavu. Ruda nadával a já taky nadávala.

Ve čtvrtek Erik opět polil Rudovi hlavu, ten nadával a já taky nadávala, hodně. Polila jsem Erýskovi hlavu taky, aby viděl, jaké to je. Nadával. Hodně.

Dnes polil Erik Rudovi hlavu, sotva jsem odběhla nachystat pyžamka. Vytáhla jsem ho z vody, za strašlivého řevu ho osušila a pak deset minut v klidu seděla s jogurtem na pračce a odolávala jeho katastrofickým scénářům:

"Maminko, Ruda nemůže být ve vaně sám, je tam hloubka! Maminko, já už jsem se polepšil! Maminko, v tý vaně je divoká voda, Ruda se utopí. Maminko, dej mě do vany, Ruda tam sám umře!!!"

Mimino nevypadalo, že se chystá umřít. Nadšeně štrádovalo po volném prostoru a občas blaženě hýklo.

No jo, zatím je viník vcelku nasnadě, ale jak já to budu dělat, až si budou škodit vzájemně...

Komentáře: 2:

Anonymous Anonymní řekl...

Prej umře :-)) cheche. Míša taky polejval, Anetka pak asi dva měsíce vůbec do vany nechtěla. Teď už zase chce, tak jsem M. vysvětlila, že jí může polejvat zadeček, hlavu ne. Zadeček ho nadchnul, ještě k tomu přidal pipinu :-)) a zatím se drží.

papu

19. prosince 2009 v 8:43  
Anonymous Anonymní řekl...

no normálně - seřveš je oba :-D u nás vypadá koupelna po koupání holčiček jak po potopě a pokaždé vyhrožuju, že se budou jen rychle sprchovat. Voda je totiž vylitá nejen na hlavičkách (u nás už záškodničí spíš mladší),ale i kolem celé vany,a často i ve výši dvou metrů, když se tam trefují otvorem gumové kačeny, ve 20kelímkách co tam mají je nalitá voda a ve vaně plavou všechny žínky ve tvaru zvířátek..takže u vás ještě dobrý :-D
Klaris

19. prosince 2009 v 10:47  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka