pondělí 6. září 2010

Mládí vpřed

Čekárna u paní fyzioterapeutky je vždy prázdná, objednává si lidi na přesný čas po jednom. Dnes tam se mnou seděla stařenka, věchýtek, foukneš a je v čudu. V deset se otevřely dveře ordinace a bába se nečekaně čile hrne dovnitř, zouvá si důchodky... Tak se divím, že na desátou jsem objednaná já, no jo, paní fyzioterapeutka si nás omylem objednala obě.

Křehká stařenka vyděšeně vzhlédne k veliké paní terapeutce, ta ji konejšivě bere kolem ramen a s omluvou mi nabízí náhradní termín. Hodil se mi, zapisuju si.

Až po cestě domů mi došlo, že já jsem tady kurva drát v produktivním věku, rozvážím tři děti po zařízeních a kroužcích, tahle cesta mě stála tam a zpátky bratru osm pětek a nakonec z ní nebylo víc užitku než osm velkých jogurtů z kaufáče a že dávat přednost starším je hezký zvyk, ale už nejsem tak mladá, abych ho nemohla odhodit.

Komentáře: 3:

Anonymous pavel řekl...

bacha, dneska budu za protivnyho.. pri veskerym respektu k tobe - pro tu babcu, co te tak naprdla (se teda ani nedivim), ta cesta na terapii pro ni byla mozna mnohem vetsi expozice nez tvoje..
ale za odmenu - dneska na kopci nad nama byla odpo k videni original glida!!! start chapu, ale pristavat ve vltave (dneska)??

6. září 2010 v 21:42  
Blogger KH řekl...

No já jsem si to říkala, už jaks mi volala, že babka mohla přijít kdykoliv jindy, pokud není zcela nemohoucí. Zorganizovat si při tom frmolu volno je time management vyššího levelu. Akorát jsem zrovna zahlídla tu aupairku a nepověděla ti to :)

8. září 2010 v 22:00  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Když máš rád glidu, máš rád i Vltavu! :-)

Byla mohoucí až na půdu, babuša, tak a´t jí ty záda drží.

9. září 2010 v 17:19  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka