neděle 31. října 2010

Nemám ji.

Silnou vůli. Po vzoru spřátelené spolubloggerky a mé všeobecně milované Cífky jsem se rozhodla najet na racionální stravovací režim a dostat se ze 62kg (stále si odmítám přiznat, že už je jich 63 a každé ráno opravuji aretaci váhy...) na 58.

Neklaplo to. Dělám příliš dobrý vaječný koňak a nedokážu nekonzumovat sacharidy k večeři. Ze čtrnáctidenního boje sama se sebou jsem si odnesla alespoň menší porce k večeři.

Komentáře: 8:

Anonymous Anonymní řekl...

Promiň, trochu Ti podkopu Tvá předsevzetí .......ale znáš bombardino?
Vyleješ vajený koňak do kastrůlku (klidně celý v Tvém případě :-),
přidáš rum podle chuti, naleješ plnotučné mléko (odhadni, trochu...150ml na jeden vaječňák, asi), necháš ohřát a před bodem varu naleješ do skleniček, ozdobíš šlehačkou.Poměry odhadneš, nedá se na tom nic zkazit.
Myslím, že se na tom dá přežít dlouhá zima, má to lehce antidepresivní účinky, je to sice trošku kalorické......, ale čas plavek je ještě daleko.
Dobrou chuť! B.

31. října 2010 v 21:10  
Blogger Buksovi řekl...

HAni, jsem na to stejně, snažím se jíst míň a nejíst sladké, ale nedaří se, tak alespoň chodím 2-3krát týdně cvičit.

31. října 2010 v 21:45  
Anonymous Anonymní řekl...

Normálně Ti kecá váha, to je jasný! Já to taky tak měla, koupila jsem novou, digitální a hned mám tři kila dole :-)). A nesmíš se vážit v džínách (maj skoro kilo, fakt)!

Petra

31. října 2010 v 23:49  
Anonymous Anonymní řekl...

Teda Faz, my na BC na hubňulých čekáme hlášení prvních úspěchů a Ty zatím totok.. Asi popíchnu holky, aby Ti sem napsaly pár povzbudivých komentářů :)
Alien

1. listopadu 2010 v 19:13  
Blogger Hanka Kl. řekl...

A doprčic! :-D

1. listopadu 2010 v 21:38  
Anonymous Anonymní řekl...

No já nevím, nechci ti kazit morálku, ale váha 62 (ba i 63 !:-)) mi připadá jako celkem pěkný stav. Není to dál už trochu rozmar :-) ? (Eliza, 67 kilo :-)

2. listopadu 2010 v 9:38  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Však já jsem taky pořádně rozmarné děvče!

2. listopadu 2010 v 11:00  
Anonymous Anonymní řekl...

hi tak to jsme na tom stejně (váhově i "ideálně" váhově ), já zas žeru čokolády jak nikdy a chodím i muži na jeho mléčné, což už je co říct :D
A neomlouvá mě ani to že jsem pár měsíců po porodu, protože na téhle váze skončím pokaždé a dál se ani nehne a o těch 58kg si můžu nechat zdát (teda jo za posledních 6let jsem je měla třikrát - pokaždé v prvním trimestru každého těhotenství, kdy jsem se k nim úspěšně prozvracela, nicméně tento typ hubnutí nedoporučuju - je to nepříjemné a navíc výsledky nejsou trvalé :D )
Klaris

2. listopadu 2010 v 20:22  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka