úterý 2. října 2012

Bilanc balanc

Tři odpoledne a jedno dopoledne učím. Mám víc peněz a to je velice příjemné. Jen věčně usměvavý a spokojený Ruda se ošklivě osypal. Volám své alternativní cvokařce, co mu jako je. Najela data a synek se prý cítí přehlížený, víc dává než dostává. Tak jsme dneska proseděli skoro dvě hodiny před kamny na zemi a jezdili s autama a Krtkem. Erýs seděl s námi, pro jistotu dostal kašel, abych si mohla užít oba.

Do toho se mi nalila prsa. Nebyli jsme si s Hospodářem ničeho vědomi, test rovněž neprůkazný. Cyklus šel úspěšně dál, ale prsa se tvrdohlavě nevzdávají. Podezírám je, že to mají z toho, jak jsem se minulý týden toužebně zadívala na kojící Míšu. Je to tady, ten ňuňací hormon mi leze na mozek jak ještě nikdy.

Komentáře: 4:

Anonymous Anonymní řekl...

Mě to taky leze na mozek,na prsa zaplať pánbůh ne.Zuzka

2. října 2012 v 21:53  
Anonymous Anonymní řekl...

Jedna krásně prorodinná rada ze starého kalendáře: "Kde se daří pěti dětem, bude se dařit i šestému." Možná by stála za promyšlení ;-)

Z Vašeho blogu čiší tak pohodová energie, že sem občas zabrousím pro dávku optimismu. Fandím Vám, Vaší rodině i celé domácnosti - více takových a bylo by lépe :-) Děkuju za to, že jste - všichni.

3. října 2012 v 19:15  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Cha, a kdybyste viděla, jaký tady v reálu čiší jekot, když mě něčím rozčílej!

6. října 2012 v 12:13  
Anonymous Anonymní řekl...

Jo, jo, jak říká tchýně: nejhorších je prvních šest...

9. října 2012 v 18:58  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka