pondělí 29. října 2012

Deziluze

Iluze spočívala v tom, že budu žít skromným venkovským životem, nebudu muset tak často do Kauflandu a práci, kterou věnuji tomu skromnému venkovskému živobytí, nebudu muset investovat do vnějšího světa ve formě zaměstnání. Děti se mnou budou trávit času ad libitum a nebudou trpět na ekzémy a jiné civilizační radosti.

Deziluze spočívá v tom, že potřebuju brýle, kozačky, čtvery bakugany pro děti a občas nějaký ten náhradní díl na VW Composter. Žiju skromně a přesto musím do vnějšího světa učit lidi jazykům. Na to ovšem potřebuju nějaká ta slušná trička, kabátek, punčošky a lodičky, protože ač skromný venkovan, buran ještě nejsem, to zas ne, no a pak ten pojízdný VW Composter. Ve vnějším světě se taky zpívá sborem, o tom napíšu zase za chvíli, a to taky potřebuju. Děti mě v pondělí a ve středu prakticky nevidí a když už, tak spěchající, Ruda má ekzém na zadku jak sviňa.

Kde se kua stala chyba.

Komentáře: 1:

Blogger KH řekl...

Nikde, Ruda si bude muset zvyknout. Nikdy nevíš, o jakém způsbou života sní a budou snít děti. A je lepší, když mají zkušenosti a představu o obojím, teprve pak si můžou svobodně vybrat.

16. listopadu 2012 v 14:04  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka