středa 6. listopadu 2013

Facebook kills Mikrouši

Zamyslím se nad sebou. Docela mi ty krátké štěky na FB vyhovují, nejsem zrovna mistr dlouhých forem.

Ale tak aspoň jeden štěk rozvedu: Dnes je mezinárodní den rozkoše, slyšela jsem to v rádiu. Pobavilo mě to a rozzářilo. Trochu mi to pokazil výsledek očního testu, co dělali dětem ve školce. Erik bude mít modré brejličky, Ruda červené a k nim dokonce astigmatismus. Není divu, z naší kloubovské strany není genetický materiál v tomhle ohledu nic, za co by si člověk rád připlatil.

Náladu mírně pozvedly rozkošné šatičky za pár stovek z Tesca. Nejsou to šatičky na pole ani na zahradu. Jsou to šaty do práce, žádné troufalé výstřihy, maminka by nad mým vkusem roztála blahem. Tak nějak jsem se rozhodla, že dost bylo experimentů s živnosťákem a pevně doufám, že vesmírné objednávky v tomto ohledu nezklamou, tak jak nezklamaly ani v těch ostatních.

Rozkoš jsem se vydala hledat na Ekozahradu. Hodný syn Erik mi půjčil svou kosu, momentálně nejostřejší v domě, a z dlouho vzdorujícího čtverce staré polehlé trávy se stal úzký obdélník.

Ještě jedna rozkoš mě čeká večer, už jsem se na ní dohodla s Hospodářem. Velmi brzy si dnes lehneme a budeme klidně spát.

Komentáře: 2:

Blogger Petra Mazancová řekl...

Facebook kills BC :-) Takže já aktuálně nefacebookuju :-)

6. listopadu 2013 v 22:42  
Blogger KH řekl...

FB kills offline life as well ;) ale potenciál má i být užitečným, když je nad tím kontrola

7. listopadu 2013 v 11:28  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka