středa 25. prosince 2013

Podruhé maminkou?

Celou (podivnou) dosavadní zimu pozorujeme Růženku, kdy se začne prskat, abychom ji včas dostali ke kozlovi. Včera volá Hospodář od Labe, že ta kráva se prská, o Štědrej den!!! Miláčku, sorry, ale čtyřiadvacátýho večer nikoho otravovat nebudu, buďto se bude prskat ještě zítra, nebo si neprskne. Druhý den koza stále ve stejné náladě, dobrovolně a s rozběhem naskočila do kufru VW Golf a lákavě vonící vyrazila za ženichem. Ta vůně z auta jen tak nevymizí, pamatuju od loňska, že památka na kozí lásku mě blažila ještě po týdnu. Letos mi načichla i růžová šála. A tak jsem odpoledne Božího hodu vánočního strávila na krásném hospodářství pana majitele chovného kozla Ferdy. Probrali jsme kozy, včelky, odrůdy ovoce, bambus, mulčování tím a oním, Růženka mezitím nejmíň dvakrát prožila kratičký okamžik kozího štěstí a zase se máme na co těšit.

Komentáře: 5:

Anonymous Anonymní řekl...

První dojem z nadpisu - jéé, další dítko v Křivenicích... :-) Ale pak mi nějak nesedly počty a pořadí, no a po přečtení příspěvku bylo jasno docela... tak ať se kůzlátko dobře urodí :-)

25. prosince 2013 v 18:47  
Blogger Silly Little Sheep řekl...

Přeji to samé a už fakt až bude malé kůzle, to prostě musím přijet. Normálně jak to čtu, tak mi ti kozí caparti ze zoo strašně chybí :) Kůzle je radost, i přes nějakou tu fialovou modřinku :)

25. prosince 2013 v 19:27  
Blogger Hanka Kl. řekl...

I houser se dá považovat za radost, i přes nějakou tu fialovou modřinku. :)

25. prosince 2013 v 22:15  
Anonymous Bloud. Well Bloud. řekl...

Koza se má!:)

30. prosince 2013 v 0:34  
Blogger Amelie řekl...

koza si dovedla vybrat správnou dobu...

3. května 2014 v 23:20  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka