úterý 1. března 2016

M/L aneb tohle klucí nečtěte...

... protože je to pro holky. Měla jsem v Pze necelou hodinku, tak jsem se šla projít po Příkopech. Jemně jak za hedvábíčko mě vtáhl obchod s krajkovým prádlem za rozumné ceny. Co tam ovšem bylo nerozumné, to byly velikosti. Podprsenky ani smykem, jistou šanci na úspěch slibovala sekce kalhotky. Byly nádherné, tak jsem si našla polici se svou oblíbenou barvou a od každého typu si vzala jedno emko na vyzkoušení. Výsměch, M ani omylem, tak jsem je cestou z kabinky zase nastrkala zpátky a sáhla po elku. Ani L se nejevilo jako samozřejmost, některé střihy seděly, jiné velmi nedostačovaly.

Co k tomu dodat. Výrobče, proč si myslíš, že existuje velikost XS? Aby děcka v pubertě a podměreční dospělí věděli, kam sáhnout na polici, když chtějí něco velmi malého. Od velikosti M nahoru to má být pro normální obyvatelstvo.

Tak jsem si zamoralizovala a teď ten happyend. Mám troje překrásné hebounké kousky lehké jako včelí dech. Áách.

Komentáře: 2:

Anonymous Anonymní řekl...

Zrovna nedávno jsem dočetla knížku, v níž se psalo, že nejkrásněji se žena obléká pro sebe a svůj dobrý pocit a že až když je takto sama se sebou spokojená, pak teprve může být tou nekrásnější i pro vnějšíhio pozorovatele (od žárlivých sousedek až po okouzlené milence)... Věřím, že takový nákup ocení i Hospodář ;-) Mějte se pěkně. Pikulík

2. března 2016 v 0:46  
Anonymous Anonymní řekl...

To, že já, takovej drobek, musím nedůstojně sahat po velikosti L, mě taky dost popuzuje. Kibu

25. března 2016 v 17:03  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka