středa 13. dubna 2016

Miscelánea

To tenkrát kdysi dávno udělal Hospodář moc dobře, když zasadil švestku u králíkárny. Nebo když postavil králíkárnu u švestky. Vašík buší jak lvové do mříže do králičího pletiva a směje se zvědavým ušákům a já koukám nahoru a směju se, jak to v právě rozkvetlé švestce bzučí.

Náš nový pes Roniáš, toho času Chromiáš, do králičího pletiva výjimečně nebuší, i když by moc chtěl, protože vlítl pod auto a léčí si zlomeninu. Ve Slaným na ortopedii mu to pěkně zdrátovali a určitě bude dobře.


Holky z BC mi doporučily BB krém. Boží. Děkuji. Už mi tento týden složili lichotku dva muži, kteří vypadali vcelku při smyslech, a navíc jeden z nich "sem nepřijel na banánu, paninko, já jsem arborista!" Tímto bych chtěla vyjádřit poděkování všem českým mužům, kteří nejsou líní otevřít pusu, když se jim nějaká ženská zrovna líbí, protože to ženám věru neuškodí.

A když už jsem v tom děkování, tak dorazila Hospodářova bývalá tchyně a hezky mi tu pomáhá, abych si mohla vyléčit rýmičku.

Komentáře: 5:

Anonymous Anonymní řekl...

Slovy klasika (doktora Hrušínského z Vesničko má středisková): "Každou takovou chvíli by si měl člověk pamatovat a schovat na horší časy." Já dneska při procházce viděla rezavou veverku, žlunu, čolky a první kvetoucí šeřík a bylo mi taky krásně :-) Pikulík https://www.youtube.com/watch?v=Hfylme4Kcx8

13. dubna 2016 v 21:55  
Blogger Novire řekl...

Prosila bych o tip na ten BB zázrak - na BC nemůžu dohledat. Díky! I.

15. dubna 2016 v 4:32  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Novire, Garnier Miracle Skin Cream, má to v sobě mikropigmenty jakési, co se ti z bílého krému zabarví až na obličeji, jak to mažeš, prý podle toho, jakou barvu má tvoje pleť. Vypadám jemně opáleně a sjednoceně jako po tónovacím krému a prostě s tím není žádná práce, namažeš si obličej krémem a fertig. To už mě pak donutí i k tvářence a řasence a je během pěti minut hotovo.

15. dubna 2016 v 11:05  
Blogger Novire řekl...

Díky moc! Shodou okolností jsem minulý týden koupila ze stejné řady oční krém a taky dobrý :-) Takže z práce rovnou do DM... I.

15. dubna 2016 v 12:10  
Blogger Hanka Kl. řekl...

A co dělá ten oční krém?

19. dubna 2016 v 18:50  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka