středa 11. července 2007

Senzorické hodnocení potravin

Cestou na dovolenou jsme v autě jedli s K. a L. mrkev. Doma jsem ji nakrájela do krabičky, biomrkev na špalíčky, nebiomrkev jsem jen oloupala, protože byla úzká a krájet nepotřebovala. K. a L. tedy nevěděli, jaký má která mrkev tvar, brzy však přišli na to, že špalíčky jsou sladší, lepší, "výtečné" (to říkal L.) a neomylně po nich sahali. Nakonec mrkev z Hypernovy v krabičce osiřela, posmutněla a vůbec to s ní špatně dopadlo.

Komentáře: 2:

Anonymous Anonymní řekl...

A z toho jasně vyplývá, proč mají bio potraviny kratší trvanlivost. :-))

27. července 2007 v 18:27  
Blogger Hanka Kl. řekl...

:-))))

31. července 2007 v 20:59  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka