úterý 31. března 2009

Že by nejen hormony?

Prostě nejsem schopná s tím bližním vyjít. Ach já špinavec odkládám dvě špinavé plíny vedle gauče, odmítám si nechat poradit ohledně přebalovacího pultu (prostě se mi dobře přebaluje na pleně prostřené na gauči), můj dvou a čtvrtletý syn drobí jídlo po bytě a sám si bere brambory z hrnce. Zřejmě nejsem schopna vychovávat druhé dítě lépe než první a musím za to být patřičně napomínána - co na tom, že tyto hříchy páchám ve svém vlastním bytě a stále ještě ve fázi ranného šestinedělí, na převýchovu není nikdy brzy ani pozdě. Marně dumám, jak si stanovit hranice, abych já měla klid a druhorozený otce.

Komentáře: 5:

Anonymous tutu řekl...

Nedumej, neřeš. Jsi skvělá máma a plíny vedle gauče sice nemáme, ale dnes nějakou horolezec nesl do koše, ani nevím, kde jsem ji "založila" :-))))

31. března 2009 v 21:21  
Anonymous Anonymní řekl...

My plíny válíme občas, ta hrůza, i po podlaze, máme sedačku zaflekanou od mlíka, jogurtu a kaše, a dokonce na ní taky přebalujem... Založíme nějakej antihygienickej klub.
P.S. ať přebaluje a krmí bližní, ne...
Olys

31. března 2009 v 22:40  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Vždyť ty s ní, Olys, i nehygienicky spíš v posteli! :-D

1. dubna 2009 v 7:26  
Blogger Markét řekl...

A až se začne mrně vrtět, nejlepší je přebalovat na zemi. Na drobky existuje vysavač - když už to moc píchá do bosých nohou, proto lépe chodit v obutí.Ostatní věci se čistí v automatické pračce, jednou za čas. A smradlavé počůrané plíny jsme dávali sušit na chodbu ;-).
Co takhle se podělit o péči o domácnost, aby dítě nežilo ve špíně? Vysát nebo přeprat, je na libovůli, no ne?

1. dubna 2009 v 20:49  
Anonymous Anonymní řekl...

Nahodny pravidelny navstevnik: tihle "pomocnici" jsou nejlepsi. Hubu maji plnou slov, jak by se to melo a jak by to oni udelali (napr...ja bych si na vylet do Parize vzal sukni...tak at si ji sakra vezme, copak ja mu branim nosit sukne? me se ale lip chodi v kalhotech!).

15. května 2009 v 6:56  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka