středa 5. srpna 2009

V rytme

Onehdá jsem propadla panice - váha už jakžtakž dobrý, ale ty proporce! Ať se snažím podle moudrých knih milovat sama sebe jak chci, jedna měkoučká zranitelná část mé osoby z toho všeobjímajícího proudu pozitivních emocí pořád nějak vyčnívá. Taky z džínů.

Cvičit na bříško doma samozřejmě dokážu. Mám totiž pevnou vůli. Už čtvrté ráno mi ta pevná vůle vydržela 4-5 minut na tři trapně krátké série. Nezbývá, než se svěřit do péče profesionálů, proto jsem sjela na Smíchov do Holmes Place Energy Clubu, milý Watsone. Mají totiž dětský koutek pro Erýse, obě děti udat najednou se mi nedaří moc často.

P-class od deseti ráno jsem si představovala jako hodinu zábavného nenáročného posilování ve společnosti jiných stejně postižených. Kdo už jiný než matky na mateřské může proboha chodit cvičit DOPOLEDNE? Což zábavné to bylo. Nenáročné už méně, přestože jsem si vybírala ty nejlehčí činky a nejpružnější cvičící gumy, měla jsem v jedenáct co dělat, abych sešla schody do šatny. Ale ty dívky tam - to nebyly matky. To byly cvičenky soustředěné na výkon a následný efekt. A taky na efekt okamžitý, soudě podle oblečků je pro ně návštěva tamní tělocvičny společenská událost. Zastyděla jsem se za své tílko a lezecké kalhoty. Když si vezmu malé večerní, budu příští týden na P-classu konečně správně mezi svými.

Komentáře: 9:

Anonymous Anonymní řekl...

Tak jsem to úspěšně dočetl až po "Jaromíra". Tedy kloubouk dolů, nestačím se divit, kam chodí paní autorka na inspiraci;-) Rad.

5. srpna 2009 v 22:08  
Anonymous tutu řekl...

fazol, Homes place je fajn, jen holt nesmíš koukat kolem sebe ;-)
Mě na Čerňáku zrušili kickbox aerobic, tak už mi bříško také vyčuhuje a nejen to, bohužel :-)))

6. srpna 2009 v 10:23  
Anonymous cifka řekl...

Ženy, neděste mne sportem. :-D Mě už tchýně taky cosi naznačovala o čouhajícím břichu a navrhovala posilování.

6. srpna 2009 v 10:46  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Cífko, to je v šestinedělí nevkusné...

Slečna autorka, Radimku. :-)

Tutu, ty máš koně, ne?

6. srpna 2009 v 10:53  
Anonymous tutu řekl...

fazol, jj mám, pročpak?

6. srpna 2009 v 11:56  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Jezdit na koni je sport, ne? :-)

7. srpna 2009 v 6:32  
Anonymous Anonymní řekl...

Cifko to bych jí asi něco hodila na hlavu. Bane, nehodila, jsem slaboch. Taky jsem nehodila, když coby těhule tchýně pronesla: "No neříkej, že čekáte až v březnu". Grrr
Hani vážně uvažuji o orbitrac či něčem podobném, neb dostupné cvičení mám 5km daleko a dítko kojené mě nepustí déle než na hoďku. Ale musím počkat, až bude kam dát.
Ajule

7. srpna 2009 v 7:13  
Anonymous cifka řekl...

Ajule, já orbitrek pořídila a taky na něj spoléhám. Raději odskakovat v noci nebo brzo ráno do vedlejšího pokoje než nechávat muži čtyři děti a v lese(v tělocvičně) trnout, jestli mimino neječí.

7. srpna 2009 v 7:28  
Anonymous tutu řekl...

fazol, říká se to :-)))

13. srpna 2009 v 5:59  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka