neděle 25. října 2009

Die Hausfrau und die Yoga

A že nevíte kdo mi poradil, že chci-li pravidelně jednou týdně cvičit, nemusím se vázat na jeho hlídání a ačkoli odjíždí zase na čtrnáct dní do prdele, mohu přece cvičit doma?

Když jsem se sdostatek vyvztekala a vynadávala všem, kdo byli na skypu online (blush), jak že-nevíte-kdo cábruje po všech čertech a svobodně si běhající po lesích mi radí, že si můžu skvěle zasportovat i s kočárkem, vytěžila jsem ze situace zase jedno pěkné pozitivní vyústění.

Je půl deváté a děti usnuly. Hausfrau následuje doporučení příručky, obléká se do volného oděvu a větrá místnost. Uklidí hrníčky se zbytky džusu z dětského stolečku. Provádí pozdrav slunci. Vlhkou žínkou otírá dětský stoleček. Provádí pozdrav slunci, v pozici střechy tiskne paty blíž k podlaze, sedací kosti jsou nejvyšším bodem, ale neprohýbá se v bedrech. Sesbírá citroen, vw brouk kabriolet a audi z gauče. Provádí pozdrav slunci, paty jsou zase o level blíž k nezametené podlaze, dbá na to, aby prsty rukou, na které rovnoměrně přenáší váhu, tvořily vějíř. Bere koště, pak smetáček a lopatičku. Provádí pozdrav slunci, paty se téměř dotýkají zametené podlahy. Háže plenky do pračky a naposledy provádí PERFEKTNÍ pozdrav slunci.

Komentáře: 1:

Blogger Cífka řekl...

Hustýýýý.

25. října 2009 v 20:32  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka