pondělí 12. října 2009

Kde si pani vzala pani

Nějak se to horšilo, tak jsem zavolala na Motol, ujmuli se mě na infekčním. Něco mi dali a tak se to jistě zlepší. Chlapík obětoval kus pracovní doby a odvezl mě, za což jsem vděčná, neb jsem díky horečce pořád někomu říkala brankář (tak u vrátného na dolní vrátnici se to dalo pochopit, ale pan doktor měl do fotbalisty daleko...).

Nemyslím si ale, že by za to mohl můj lehce indisponovaný intelekt, když jsem si nebyla jistá, kde že ty ordinace přesně jsou, na základě polopatického návodu sestřičky: "Pani, děte tam, kde si ta pani vzala pani."

Komentáře: 8:

Anonymous Bluesky řekl...

Taky dobrý. No skoro jsme se v tom Motole potkaly. Jak vejr jsem koukala do lékařské zprávy, kde mi v kolonce "poučena" sdělují "péče o SF, chůze o FH". Sem teda měla pocit, že bych asi měla vědět co jako a byla za blba, žádajíc o přeložení. Tak schválně, ukažte se... Já to fakt neuhádla, po dvou kilometrech belhání se se zlomeným kotníkem do civilizace jsem byla víc než mimo. Takovej Meresjev v ženským podání. Tak ať jsi brzo lepší.

12. října 2009 v 20:51  
Anonymous Anonymní řekl...

chuze o francouzskych holich, SF.. fraktura..? jak zni presne tvuj lekarsky nalez?

12. října 2009 v 22:27  
Anonymous Anonymní řekl...

A´t je brzo líp. Olina

13. října 2009 v 7:06  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Díky :-)

Ty francouzské hole bych uhodla, SF netuším, nebylo tam, že máš o sebe pečovat,protože jsi až na ten zlomený kotník Strašně Fajn? Tak táhni a srůstej, Bluesky! :-)

13. října 2009 v 9:03  
Anonymous Anonymní řekl...

No podle toho,jak jsou některý doktoři "lidský",tak bych řekla,že je to péče pouze o "sádrovou fixaci"?o tebe přece až tak nejde :-))ale je mi tě líto a tebe Haničko taky! :-(
Mmch: "a nestěžujte si pořád-to je furt mám housera...":-)
Ekomartule

13. října 2009 v 11:39  
Anonymous Anonymní řekl...

To mi připomíná zprávu kterou nedávno obdržel můj manžel (rovněž z ortopedie). Asi hodinu jsme luštili o čem že to byl poučen - FH tak mj. bylo taky. A dostala jsi Bluesky ty hole vůbec :-)?
SF - přimlouvám se za strašně fajn. Nebo smradlavá fusekle?!
Eliza

13. října 2009 v 16:44  
Anonymous Bluesky řekl...

Bingo! To by jeden jeden neřek´, jak je jeden těžkej, když má sám sebe vláčet o FH a ještě se zátěží SF :-)
A jak v Jinonicích?? S(almonelóza) F(ujtóza) poražena? :-)

13. října 2009 v 23:04  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Ano!!!

14. října 2009 v 9:23  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka