neděle 8. listopadu 2009

České bazény

Začínali jsme s Rudou na Radlické, paní už nás tam znaly a hýčkaly. Jednou tam byly závody, tak jsme neplánovaně skončili v Podolí. Trochu chyba, nestačím tam, tak jsem se jednou rukou držela okraje a pod paží druhé třímala radostného plaváčka. (Díky Aničce za střídání!)

Na (mém) rodném okrese jsem zkusila Rakovník. Ruda si neznámou budovu prohlížel, ale nejevil známky hnutí mysli. Když jsem ho složila u skříněk, obličejík mu prozářil záblesk pochopení a už VĚDĚL.

Erýsek nastoupil svou školkovou éru v Radotíně a Ruda má dvě plavací dopoledne na Barrandově k dobru. Smí tam až děti od jednoho roku, byla jsem tedy vzhledem k jeho rozměrům ochotna ho vydávat za rok a půlleté retardované batole. Hned za turniketem Ruda natáhl vůni chloru a šťastně se rozhýkal. Působilo to dostatečně retardovaně, prošli jsme bez komentáře.

Po hodině dřiny mimínko obvykle nakojím a ukládám ke spánku do sedačky, abych si dala taky pár bazénů. Současně s námi tam probíhá kurz plavecké školy Pulec, proto s ohledem na Rudův klid vybírám co nejodlehlejší místo. Kojím si, kojím, když tu přichází rozpačitá plavčice, že se strašně omlouvá, že paní učitelka pulcová si stěžuje, že kojení na veřejnosti před dětmi nemá být. Prý cosi s estetickou výchovou. Troufám si tvrdit, že má prsa jsou i po druhém kojenci stále ještě poměrně estetická záležitost, nehledě na to, že by ta děcka musela mít rentgenové oči, aby přes má záda a valibuka vůbec co zahlédla. Plavčice z toho byla sama špatná, tak nám donesla destičku a balonky, takže nakonec přínos.

Ještě mi Erýsek vyprávěl o koupací výpravě se strejdou do Letňan. Seřval je tam nějaký zřízenec, že na velký tobogán s krávou Milkou děti nesmí. Erýse historka pobavila, před spaním žadoní, abych mu vyprávěla, co jim to ten pán povídal. No jak to mám asi vědět.

Komentáře: 6:

Anonymous Anonymní řekl...

Hani, jak te najdu na SKYPE? uz jsem si ho nainstalovala :o), tak kdyby vysla nekdy chvilka, rada bych probrala to RR
Petra

9. listopadu 2009 v 12:14  
Blogger Unknown řekl...

Kde vzal Erýs Krávu Milku? Proč ji s sebou tahal na bazén a chtěl s ní jezdit na tobogánu???

9. listopadu 2009 v 12:30  
Anonymous Anonymní řekl...

To jsem se nasmála, díky. Erýsek je dobrej, náš kluk se plaveckých zřízenců bojí a rozhodně by o nich nechtěl vyprávět. A paní pulcová by potřebovala za uši, co to proboha tahle generace má furt za problém s tím kojením?! Eliza

9. listopadu 2009 v 12:45  
Anonymous ET řekl...

Jedenapůlletý retardovaný Ruda mě rozesmál až k slzám :-))

9. listopadu 2009 v 19:06  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Pavli, jezdil se strýčkem, ne s Milkou. Byly tam dva tobogány, jeden s jahůdkama, druhý s krávama.

11. listopadu 2009 v 21:59  
Anonymous Anonymní řekl...

Tyjo, to jsem se nasrala až do té míry, že sem poprvé napíšu komentář.

Pokud si ta učitelka neporadí ani s případným "hrozícím" dotazem nějakého toho malého pulčíka, tak Bože, proč učí plavání? Takový hambatý předmět! Proč vůbec učí?

Ano, tobogán s krávou Milkou je samozřejmě vhodný pro osoby starší třiceti let, to dá rozum.

Eštěže jsou tvé děti, zdá se, vyrovnané.

PS: Hehe, "znaky, které vidím na obrázku" a mám opsat, dávají dohromady slovo menses - sakriš, to by se ale taky mělo okamžitě zakázat! ;-)

12. listopadu 2009 v 15:52  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka