neděle 16. ledna 2011

Slavní

Budeme. Přespříští číslo Respektu bude věnované patchworkovým rodinám. Včetně té naší. Paní redaktorka za námi přijela až domů. Přestože už jsem redaktorek viděla mraky a chvíli si na redaktorku hrála sama, pořád trpím trapným předsudkem, že redaktorka je hubená žena v nejhorších letech s kostěnými brýlemi.

Takže jsem z té krásné holky jen o málo starší než já byla nadšená. Mrzelo mě, že je to jednostranné a nemůžu se ptát a naslouchat na oplátku taky já. Až budu redaktorka, udělám s ní rozhovor. Tak.

Za pár dní dorazil pan fotograf. Nemá děti, zato pětikilovou čivavu. Což je rekord a podle fotky měla mimořádně robustní mozkovnu. Zřejmě psík, fenečka by byla drobnější. Děti až na Járu spontánně spolupracovaly, až budeme mít výsledky, zvěřejním. Mamince V. děkujeme za zapůjčení modelky Vendulky.

Komentáře: 3:

Anonymous Pavlína řekl...

Haničko, tomu se říká "synchronicita", což? Čtu si po nějakých týdnech zase tvůj blog, mezi jinými i tenhle příspěvek a do toho hlásí David - rozvalený na gauči, hlavu skrytou za Respektem: "Hele, tady píšou o té tvojí kamarádce." A to jsem k tobě navíc dnes večer měla/mohla jet! :) Fotograf je mimochodem náš známý, skvělý fotograf tenhle Karel Cudlín...

27. ledna 2011 v 23:29  
Anonymous Pavlína řekl...

Jo a redaktorka Karolína je taky naše známá, Davidova spolužačka z vysoké, nejlepší kámoška jeho dobré kámošky, občas spolu sedíme v hospodě nebo na nějakém večírku. Chi chi.

27. ledna 2011 v 23:32  
Anonymous ET řekl...

Ještě že vás znám z blogu, ty komplikované rodinné vztahy by mi asi jinak daly dost zabrat :-))
A máte tam krásnou fotku!

1. února 2011 v 19:48  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka