Krišňácký zelí
Měli jsme návštěvu dvou skvělých žen z Budějovic a při té příležitosti proběhla zelná dílna. Sklidily jsme zelí. Děti natrhaly některé hlávky na kousky, což ocenily ovce. Druhý den jsme je s mírnou kocovinkou nakrouhaly, navážily, osolily. A okmínovaly. Chybička se vloudila, ruka (naštěstí jen mírně dávkující) sáhla po římském kmínu. To je dobré koření, obzvlášť do asijské kuchyně.
Nu což. Tak to Erýsek našlapal do zelňáku a uvidíme, jak to s naším východním zelím dopadne. Každopádně první ochutnávková sklenka letí na jih!
Komentáře: 2:
Zelák tu na vás počká, klidně do příští úrody, kmín dodám :-)
Čtu blog, zezadu dopředu a je to boží! Seš moje hrdinka!
Eva
Dík :-)
Okomentovat
Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]
<< Domovská stránka