pondělí 20. února 2012

Já ji miluju!

Přišla paní Trnková a probraly jsme svatbu. Vyprávěla mi o naprosto příšerné svatbě nějaké příbuzné, voni to měli venku! A neměli tam žádný pořádný jídlo, lidi si brali, co chtěli, a kafe měli v nějaký várnici, asi.

Tak jsem jí popsala to, k čemu se chystáme 9. června, aby se s tím už pomalu začala smiřovat. Do toho jsem vysvětlovala, proč mě o víkendu nebylo vidět, že jsem marodila a spala. A ta ženská zlatá, marcipánová duše, šestá a nejměkčí babička našich dětí, povídá: "To máte z toho, pani Beranová, že jste přepracovaná!"

Pár hodin poté, co z lůna nejbližší rodiny zasmrádl názor, že škoda těch peněz, co do mě nacpali, když si teď válím neschopnou prdel v hlíně, mě taková věta zahřála na duši.

Komentáře: 4:

Blogger Eliška řekl...

Hani, krasne datum jste vybrali :) ten den mam narozeniny, takze se vse urcite povede, jak ma!! Drzim palce uz ted :)
kdyz budes mit chvili, nakoukni sem:
http://eliskasenudilatedbloguje.blogspot.com

je to tedy v plenkach a dal se uvidi :)

20. února 2012 v 21:03  
Blogger Buksovi řekl...

Hani, my měli obřad v Nelahozevsi, ale odpolední hostina byla u našich na zahradě, kde bylo asi 55 lidí a bylo to super, měli jsme nasmažené řízky, uvařil se guláš, byli chlebíčky a mini zákusky, dorty. Pivo se čepovalo ze sudu.

21. února 2012 v 15:50  
Anonymous spoon řekl...

my meli taky svatbu na zahrade a rozhodne si nemuzu stezovat, byla to jedna z nejuvolnenejsich a nepohodovejsich party a nemenila bych. Drzim vam palce!

22. února 2012 v 15:07  
Anonymous Anonymní řekl...

Chvilku nenakukuju a totok! Krásné datum (mám k němu velmi vřelý vztah), krásný plán a paní Trnková se jistě se vším smíří.
Z.

28. února 2012 v 23:28  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka