sobota 10. března 2012

GOOD LAK

Ve svých 32 letech jsem si koupila lak na nehty a začala si zdobit krátké nehtíky. Hospodář je z toho špatnej. Až dosud správné děvče si zčistajasna, nepochopitelně, kurva co se to děje, bere na práci s hlínou rukavice, požaduje ke čtyřem dětem myčku a smrdí mu po večerech v ložnici růžovými zplodinami.

Rodinná krize odstartována. Italská domácnost. Rušíme svatbu. (Možná ne, nebojte, výsledek včas zveřejním na mikrouších.) Pipinka s pink drápkama si dupe nožkou, že myčku chce a chce a chce. Drsňák radši myje nádobí sám (dlouhodobě neudržitelné, i když Hospodář je teda tvrdohlavý beran).

Provokativně nahlas zastávám názor, že lak je vyloženě kreativní záležitost a nejen za plotnou či šicím strojem si žena může užívat tvořivých chvílí relaxace.

Taky si tedy neprovokativně tiše myslím, že stejně jako pečení míša řezů a šití hraček, i tohle je jasně sezónní záležitost, která může přejít.

Komentáře: 13:

Blogger Padula řekl...

Hospodář jako správný ekolog i ekonom si jistě o ekonomii a ekologii myček něco přečte (jen vydržať, až tu myšlenku pobere za svou).
Nehtíky ubránit - aspoň chvíli, vždyť jsi žena!

10. března 2012 v 11:21  
Anonymous Anonymní řekl...

U nás muž myl prakticky rok nádobí sám (u mě mytí nádobí ve studené vodě = pěkně viditelný zánět kloubů a dát do provizorní kuchyně malý bojler z koupelny nechtěl, páč ten přece kape a to ho budilo)a po tom roce sám přišel s tím, že myčka by byla fakt dobrá věc.
Co takhle neřešit jestli myčku jo nebo ne, ale nadhodit nějaké hezké nápady na to, co by se dalo udělat s hodinou času denně navíc? Spočítala bych, koli ušetřeného času by to bylo za 10 let, co by měla ta myčka přežít.
No a jestli je problém s krátkodobou úchylkou k barevným nehtů, co bude říkat, až přijde fáze "ženy mrchy" nebo dokonce "bohyně - děvky"? :)
Kea

10. března 2012 v 11:24  
Anonymous Anonymní řekl...

No, možná je kombinace myčka - lak na jednoho ekologa moc. Rozfázovala bych to.
Kea

10. března 2012 v 11:32  
Anonymous Anonymní řekl...

Ti vidím až do žaludku ... Takže nakonec z toho bude kompromis, lak na nehty ne, myčka ano, že ... Chudák Luboš :-)
bobek

10. března 2012 v 14:00  
Anonymous Anonymní řekl...

To je skoro ďábelské a velmi poučné- aneb jak dosáhnout zdánlivého kompromisu a bezbolestně dosáhnout kýženého cíle. S myčkou ti fandím, pokud si pamatuji, už je to poměrně dlouhodobý plán. Jestli nezaberou nehty, měly by přijít na řadu drápky ;-). Eliza

10. března 2012 v 17:57  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Moji milí přispívající, já vás žeru :-D

10. března 2012 v 20:48  
Blogger Oľga Tichá řekl...

Podla toho, ako sa vyvija diskusia, je moj prispevok skor kontraproduktivny, ale ak som dobre zaregistrovala v dm, alverde vyraba (bio-)lak na nechty.
Ale inak Ti fandim. Umyvacka je moja druha najlepsia kamaratka, hned po pracke - bez tej by som neprezila.

Olga

11. března 2012 v 1:22  
Anonymous Bluesky řekl...

Třesu se na další kapitolu, hlavní hrdinka mě má pořád čím překvapovat :-D. Představuji si, jak strká tu růžovou krásu do spáry, až s jarem opráší lano a karabiny.

11. března 2012 v 20:15  
Anonymous Anonymní řekl...

zdravím ze severu
myčka? ano! skvělá jako skříň na špinavé nádobí, šetří vodu, navrch sama si ji ohřeje ... ale argumentů pro asi netřeba
a růžové nehty? hmmm ...proč ne? za chvíli se budeš na poli s radostí stále hrabat v zemi, a tak lak příhodně zakryje špínu za nehtama ;)
nějak to dopadne, svatbu nerušit!
tak tedy hodně štěstí!
mějte se! A.
P.S. Supr, že se chleba daří.

11. března 2012 v 21:32  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Chleba je lepší a lepší, Hospodář donesl nějakou hrubší žitnou mouku a mnohem líp to drží tvar bochníčku.

Bluesky, hrdinka neopráší, hrdinka s lezením sekla. Nějak víc se o sebe bojím a hlavně mě mnohem víc baví být doma a sázet/plít/hýčkat jídlo, než jezdit autem někam, kde jsou skály. A to mě v tom lezení Hospodář podporoval, k nevíře.

11. března 2012 v 22:02  
Blogger weliskaz řekl...

Moje kamarádka, mamina čtyř dětí, o myčce nahlas a často hlásí, že je to nejlepší erotická pomůcka....a že teprve po zakoupení myčky začala svého muže opravdu, ale opravdu milovat.....

12. března 2012 v 16:13  
Anonymous Anonymní řekl...

co to vzít přes ekologično? myčka je jasná, a lak jedině zelenej? Olys

13. března 2012 v 15:22  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Jo, a budu jak vodníkova milá. :-D

14. března 2012 v 11:26  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka