sobota 3. března 2012

Jarní perfect day

Nevyšel nám výlet za kozami, tak jsme jeli do Obříství na sněženky. Lužní les plný milionů bílých kapiček, za týden už budou zvonit a za dva nebo tři další vylezou dymnivky a bude tam fialovo.

Taky tam jezdí hodně cyklistů a trhají si celé svazky do košíčků. U prvního vytáhl Hospodář placku a vysvětlil mu, že chráněné jsou i nadzemní části rostlinek, ale vcelku to nemělo cenu. Místní tam asi chodí odjakživa a patří to k nim. Bylo jich tam jak much. Nemělo cenu si tím kazit výlet.

Navštívili jsme Martina. Kdyby tenhle pán blogoval, měla bych další skvělý odkaz v oblíbených. Je to Pan Hospodář. Dobře nám poradil s oplocením na kozy, ukázal pozemky a syna. Odjížděla jsem šťastná, těšilo mě, že na světě jsou očividně spokojení lidé, kterým tenhle životní styl funguje.

Odpoledne jsem si navozila slámu a poprvé po mrazech vykydala králíky. Byli překvapení, jak mají najednou vysoko stropy. A získaný materiál položil základ nového záhonu pro divoká rajčata. Je vyrobený z vrbového proutí, budete koukat.

A kdyže to budete koukat? V SOBOTU 9.6. VÁS ZVEME NA NAŠI SVATBU. Alespoň ty z vás, které známe. Bude to na poli a podrobnosti včas sdělím.

Komentáře: 5:

Anonymous Anonymní řekl...

Prosím, sděl.
Ale hlavně i to, zda bys potřebovala s něčím pomoci........:-).
Bára

3. března 2012 v 20:39  
Blogger Buksovi řekl...

Hani, krásné datum, doufám, že Ti bude Kristýna fotit a ty pak dáš fotky na blog.

4. března 2012 v 9:22  
Anonymous Anonymní řekl...

gratuluju :) Sedmi

5. března 2012 v 12:41  
Anonymous Anonymní řekl...

GRATULUJU! :-) Olys

8. března 2012 v 14:42  
Anonymous Anonymní řekl...

Hani, moc garatuluji, hezké datum :) Soukupka

10. března 2012 v 18:36  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka