čtvrtek 24. května 2012

Fotit kytky

Když propadám depresi z neutěšeného stavu mé zahrady (porovnáno třeba s klenoty z The English Garden), dost pomůže to vyfotit. Neutěšená místa se nezabírají, utěšená vyniknou v dobrém světle.

Třeba lupiny, i když jsou to předloňské semenáčky a jako takové by neměly barevně překvapit, vykvetly několika různými odstíny. První kvetení vloni zakoupených plaménků, šalvěj, orlíček a překrásný odkvetlý česnek jsou bonus.












Komentáře: 3:

Blogger Amelie řekl...

Nádherné fotky, moc pěkně kvetou.

24. května 2012 v 22:31  
Anonymous Anonymní řekl...

neutěšený stav..bys měla vidět tu mou , páč mi tam v životě nic tak pěkného nekvetlo :D (páč jsem to líná vybrat, zasadit, starat se, a stejně by to něco sežralo, uschlo a co já vím co :D - což už se mockrát stalo s tím, co zasadil muž, letos nám pomrzly jakési okrásné keře a vůbec půlka zahrady...)
ale zas mám krásnou louku, biodiverzita na pohled :D (bo to nemá kdo posekat a tak je to vysoké a taky to kvete a člověk k tomu nemusí ani ručku přiložit :) miluju matku přírodu :D)

Klaris

25. května 2012 v 6:56  
Blogger Abia řekl...

Hani, to je nádhera. Já snad taky něco blejsknu, když celek je dost děsivý oproti tvé zahrádce (abych ale nějaký objekt vůbec našla! :D

Klaris :D, matka příroda to stejně umí nejlíp, soused nechápe, proč si neposekám ten plevel, ale ty hluchavky jsou moc hezké.

25. května 2012 v 10:04  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka