čtvrtek 5. července 2012

Jak měl Hospodář jako vždycky pravdu

Říkal mi: "Nekupuj ten Bjatin, máme vlastního česneku dost." Jenže já neměla dost a tak jsem kromě našeho skvělého, voňavého, osvědčeného a obrovského (na odrůdu se musím zeptat Hospodářova šéfa, který mu blahé paměti daroval první palice) musela nakoupit a vysadit tady toto. Počítala jsem s jistým zhodnocením, česneku se u nás prostě daří.

Dnes jsem ty chcípáky vytahala, chuťově jsou fajn, ovšem jak tyhle podistroužky zhodnotit, když já sama jsem líná se s tím loupat, to mě věru nenapadá.

Komentáře: 3:

Anonymous Honza řekl...

Přeříznout celou palici napůl (kolmo na stroužek) a ugrilovat ;-)

P.S. Hani, filmy ze svatby už mám vyvolaný a fotky naskenovaný, jen prosím ještě o chvilku strpení, než se dokopu k finálnímu výběru a výrobě galerie...

10. července 2012 v 8:58  
Anonymous Anonymní řekl...

Taky jsem to takhle jedla, ale ještě zakapaný olejem a pečený v troubě. Jak je to rozkrojený, tak ten vnitřek vyskakuje skoro sám... Vrtina

11. července 2012 v 12:44  
Blogger santé řekl...

upéct stroužky na kuřeti v pekáči spolu s bramborama neloupanýma na plátky...
Nebo lisovat i se šlupkou, zůstane v lisu...

12. července 2012 v 9:17  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka