Jak měl Hospodář jako vždycky pravdu
Říkal mi: "Nekupuj ten Bjatin, máme vlastního česneku dost." Jenže já neměla dost a tak jsem kromě našeho skvělého, voňavého, osvědčeného a obrovského (na odrůdu se musím zeptat Hospodářova šéfa, který mu blahé paměti daroval první palice) musela nakoupit a vysadit tady toto. Počítala jsem s jistým zhodnocením, česneku se u nás prostě daří.
Dnes jsem ty chcípáky vytahala, chuťově jsou fajn, ovšem jak tyhle podistroužky zhodnotit, když já sama jsem líná se s tím loupat, to mě věru nenapadá.
Dnes jsem ty chcípáky vytahala, chuťově jsou fajn, ovšem jak tyhle podistroužky zhodnotit, když já sama jsem líná se s tím loupat, to mě věru nenapadá.
Komentáře: 3:
Přeříznout celou palici napůl (kolmo na stroužek) a ugrilovat ;-)
P.S. Hani, filmy ze svatby už mám vyvolaný a fotky naskenovaný, jen prosím ještě o chvilku strpení, než se dokopu k finálnímu výběru a výrobě galerie...
Taky jsem to takhle jedla, ale ještě zakapaný olejem a pečený v troubě. Jak je to rozkrojený, tak ten vnitřek vyskakuje skoro sám... Vrtina
upéct stroužky na kuřeti v pekáči spolu s bramborama neloupanýma na plátky...
Nebo lisovat i se šlupkou, zůstane v lisu...
Okomentovat
Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]
<< Domovská stránka