pátek 14. prosince 2012

Z besídky

Besídka byla dojemná. Nejmenší děti si našly značku, zatančily na místě a oběhly pódium. Našly značku, zatančily, oběhly. Rozhodně nápaditější než choreografie "do kroužku z kroužku" z dob mého mládí.

Ruda si našel značku. Spustila hudba, Ruda zatančil na místě, oběhl pódium a hledal značku. Děti tančily a Ruda stále hledal značku, pak se zase oběhlo pódium a Ruda hledal značku. Smíchy řval celý kulturák a já s Hospodářem nejvíc.

Erik byl pirát a tvářil se podle toho. Měl to promakaný do detailu. Vedle něj jeho nejlepší kamarád a nedaleko jeho láska. Silná muzika z pirátů spolu s pocitem, že kluka mají rádi a užívá si to, ze mě vymáčkla první slzy.

Jára a Kája fakt dobře tančili. Při poslední dojemné o maminkách s prvoplánovým textem typu "první rok - první krok, naše láska - věčná páska", kde Jára choval jakéhosi plyšáka a máchal obrovskou kytkou, jsem už bulela jak želva. Jára a Kája nespustili oči ze své opravdové maminky, která na besídku tradičně každý rok jezdí, a mně to přišlo líto. Ne že bych to chtěla pro sebe, ale upřímně to nepřeju jí. Nic z toho, o čem tam zpívali, jim nedává, ale kluci nevypadají, že by po tom někdy hodlali přestat toužit.



Komentáře: 6:

Anonymous Anonymní řekl...

Hani, musíš počkat, ono to klukům dojde :-) akorát to bude pár let trvat....J. ("čtvrteční" ;-) )

15. prosince 2012 v 14:11  
Anonymous Anonymní řekl...

Ahoj Hani,

tak sem zavitala na tvuj blog, a kradla sem. Moc se stydim :/ Nejak nestiham a vytvarim fotoknihu pro babicku, tak sem nakradla par fotek ;) Doufam, ze na me neposles bandu pravniku. Az se stavite, tak vam vokazu co z toho vzniklo. ;)

Aby nedoslo k nejake mejlce, tady Maruska Chroustojc.. :) Jo a prejeme krasne Vanoce, i treba trosku klidu ;)

16. prosince 2012 v 18:48  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Maruško, moc ráda tě tu vidím. Ještě si zavoláme a kalendář s fotkami vás ani letos nemine!

16. prosince 2012 v 22:26  
Blogger KH řekl...

A co je lítost? Vztek. Ne na matku, ale na kluky. Někdy probereme :)

18. prosince 2012 v 14:01  
Anonymous Anonymní řekl...

Ahoj Hani, ani nevíš, jak moc ti rozumím! Ale chce to čas a uvidíš, že za pár let bude všechno jinak. "Jenom" vydržet...
Měj se krásně, pozdravy celé velké rodince s přáním krásných a požehnaných vánočních svátků přeje sestřenice Hanka a všichni z Trusnova :-)

P.S. Hani, je to nádhera, číst tvůj blog...přečetla jsem vše jedním dechem a myslím, že nejsem sama. Nepřemýšlíš o tom, že bys to vydala knižně? Byl by to na 100% bestseller ;-)

19. prosince 2012 v 2:21  
Blogger Hanka Kl. řekl...

To je krása, žě mě čte příbuzenstvo a má o mě tak vysoké mínění! :-) Hani, moc ráda tě tu vidím. Nechceš někdy dorazit na kus řeči, až budeš poblíž?

Kniha bude, ale až bude čas blog projít a zeditovat, dejte mi ještě pár plodných let. :-)

19. prosince 2012 v 14:28  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka