úterý 8. ledna 2013

Ekozahrada POD VĚŽÍ

Ona jakože právně ještě neexistuje, ale fyzicky se rodí, strukturuje a bude!

Zatím na necelém půlhektaru, ale máme prostor k rozpínání. Má to být místo, kam můžete přijet na kurzy tvořivé, přírodymilovné a sebepoznávací. Nebo jen příležitost k zastavení na cyklostezce mezi Mělníkem a Štětím. Permakulturní oáza k rozjímání a hlazení kozího čumáku ve stínu ovocného sadu nebo prostor k tomu, dát si pořádně zemědělsky do těla - podle vašich i našich potřeb.

Kvetoucí živý plot, včely, sad, vinička s pergolou, zašívárna v jurtě, houpací křeslo ve stínu, levandulové políčko na slunci, kus mladého lužního lesa, vrbník, hromady dýní, měsíčku lékařského a pasoucí se kozy nebo husy s housaty. Indičtí běžci ekologicky likvidující slimáky, naše a vaše děti ekologicky likvidující úrodu malin. To vše ve stínu "krasavice na Labi" elektrárny Mělník III a její inspirativní chladicí věže, která nám slouží jako geniálně prostý orientační bod.

Postupně to zhmotňujeme a uvítáme vaše návštěvy, podněty, nápady, pomoc ruční nebo materiální. A jestli znáte nějakého hodného milionáře, který chce podpořit vizionářský projekt, tak mu o nás řekněte.




Komentáře: 5:

Anonymous Anonymní řekl...

...moc fandím. Až potkám milionáře, nasměřuji jej pod Věž... I kurz je lákavý, už delší dobu na různých frontách sháním info ohledně řezu stromků... Jenže Věž je taaaaak daleko... Renata

8. ledna 2013 v 21:38  
Blogger Helena Šilhánková řekl...

Krásná vize, sympatické plány. Věřím, že je realizujete, moc ráda bych se podílela - já vím, slibovala jsem už v létě... Ale fakt to myslím vážně :).

8. ledna 2013 v 21:47  
Blogger bjanka řekl...

Úžasný!

8. ledna 2013 v 21:49  
Anonymous Anonymní řekl...

Těším se na kurz, těším se na tebe. Až vyhraji ve sportce "svatosvatěslibuji", že ti jedno mega dám :-D

Hromča

8. ledna 2013 v 22:46  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Děkuji :-)

9. ledna 2013 v 22:33  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka