středa 6. března 2013

Moc ráda bych...

... tu měla kromě jara taky pořádek. V zimě dokážu učit, vařit, péct, PRÁT a uklízet. Na jaře ne. Po třech dnech jara musím chodit po domě se zavřenýma očima. Dneska jsem se nad tím chvilku chystala rozplakat, pak jsem si připomněla velikost vesmíru, případně Boha, v porovnání s naším útulným špinavým domečkem obléhaným pavouky, usmála se na muže a trochu uklidila.

Komentáře: 2:

Anonymous Anonymní řekl...

Nadnesla jsem dnes ve společnosti podobný problém... A připomněli mi fenomén "problém někoho jiného" = Pokud nemusíš a nechceš - není neuklizený prostor tvůj problém a nemusíš to řešit... Kdo vidí nepořádek, ať si ho vyřeší sám... :-)

viz Stopařův průvodce galaxií: Pole problému někoho jiného

Pole problému někoho jiného, nebo také problém někoho jiného (PNJ, v originále Somebody Else's Problem neboli SEP) je fiktivní vynález v knize Stopařův průvodce po Galaxii, jenž vytváří pole kolem předmětu, který náš mozek nevidí, protože si myslí, že jde o problém někoho jiného. Když se díváte rovnou na onen předmět v poli PNJ, tak ho neuvidíte, pokud přesně nevíte, o co jde. Jediná šance je zahlédnout tento předmět koutkem oka. Toto pole funguje na základě bistromatiky a chrání například loď Slartibartfasta.

p.s. budete-li se po neuklizeném bytě pohybovat a vyhlížet nepořádek koutkem oka, dejte si pozor na rohy a futra...

hodně jara přeju :-)

6. března 2013 v 23:03  
Blogger Silly Little Sheep řekl...

Na mě má jaro úplně opačný vliv. Peru a venku to krásně schne a je sluníčko a jsem strašně happy a probouzí to ve mě takové ty hippie pudy...

Zlepši si náladu včelařským blogem :)

http://stevensbees.blogspot.cz/

7. března 2013 v 11:05  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka