pondělí 22. dubna 2013

Přepálené starty

Tak jsem zase přepálila jaro. Pustila jsem se do hromady drobných i větších projektů, dokončila je a teď se mírně hroutím, chořím a bolím. Na přepálené starty jsem dobrá, jednou jsem takhle přepálila mládí, všichni doma ve mě vcelku oprávněně skládali velké naděje a vidíte to, kde je ten Brusel, kostýmky, diplomatický pas, kde?

Hospodář taky dokončuje projekt, chybí mu zasadit posledních 300 stromů. Moc se na to těším, budeme na hospodářství zase dva. Neprudím ho, bohatě mu stačí, že se bojí, aby mu sazenice příliš nenarašily a ujaly se, aby zapršelo, aby to prostě stihl.

Když mi dneska došly síly na to, abych odvedla kozy na pastvu, řekla jsem si, že musím napsat na mikrouše, že náš životní styl je sice bohulibý, krásný a rozhodně následováníhodný, ale nepokoušejte se ho napodobovat, pokud u toho hodláte občas marodit.

Komentáře: 4:

Blogger petka řekl...

Moc jsem se nasmála, přepálené starty, to je moje :-)Mohla bych dávat hodiny i s kukačkou.
Držím palce :-)

22. dubna 2013 v 23:05  
Anonymous Anonymní řekl...

mě bohatě stačí o tom jen číst :D
a s jednou (mojí) nemocí se nám tu hroutí i docela obyčejná domácnost s jednou neprojektovou zanedbanou zahradou, takže si hospodářství ani představit nedovedu
Letos, milé děti, prostě nebudou ani ty hrachy, matka choří a otec je sázet nebude.
Klaris

23. dubna 2013 v 17:16  
Anonymous Anonymní řekl...

Jestli my dvě bychom neměly u Tebe v Ekocentru udělat besedu na téma přepálené starty a jak si na sebe uplést bič, v tom jsem možná ještě lepší :-) Vakul

25. dubna 2013 v 9:19  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Vakul, to nebude nakonec tak blbej nápad. :-)

25. dubna 2013 v 21:00  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka