čtvrtek 2. května 2013

Kruhový trénink

Je třeba držet se v kondici, tak jsem včera s Rudíkem, kozami, osivem a nářadím vyrazila k Labi. Vzali jsme to protizákonně kousek autem cyklostezkou, vyložili živé a neživé, Ruda pohlídal kozy a já mastila zpátky zaparkovat do vsi, aby nás tam nepotkal ten přísný pan policista z Počapel.

A pak to začalo, tři minuty kopat motykou, poklus na druhé stanoviště, rozmotat kozám vodítka, pohladit Rudíka a pomoci mu zasadit semínka, poklus na další stanoviště, hrabat, kopat, klusat, sít, hladit, motat, dovolovat cyklistům fotit se s kozami a tak celé sváteční dopoledne. Závěr patřil královské disciplíně - přesunu všeho a všech po cyklostezce k autu. Kozy do pravice, motyku a hrábě do levice, Rudu mohutně motivovat a kam s kýblem s drobným nářadím a osivem? Požádali jsme projíždějícího bruslaře, aby nám ho vzal do vsi a nechal u zábradlí. Podivil se, ale neremcal. Děkujeme. V závěru jsme drobnosti vysypali do auta a do kýble nažali trávu pro králíky na večer.

Pak už jsme jen doma nakrmili, uklidili housata před deštěm, převlékli se do slušného a vyrazili do Počapel na areál na zaslouženou dršťkovou, a taky aby se Ruda trochu sociálně vyžil. Potkala jsem tam fajn macechu, tak jsem se vyžila i já, některé zážitky s nikým jiným než macechou neproberete.

Komentáře: 0:

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka