neděle 29. května 2016

První letošní rebarbora

Po dlouhé době přijede můj historicky první milý. Peču honey rhubarb cramble http://www.bbcgoodfood.com/recipes/420616/rhubarb-crumble a velice se těším.

Komentáře: 3:

Blogger Unknown řekl...

A moc si na něm pochutnalo i jeho potomstvo a současná milá :o))
Jinak mě to včera moc nadchlo, když budete potřebovat nějakou zemědělskou pomoc, dej vědět :o) Kromě toho, že už teda roste nový pomocník, tak já bych se u toho taky pěkně odreagovala :o))

30. května 2016 v 9:22  
Blogger Silly Little Sheep řekl...

Vypada dobre. Mne se konecne podarilo rebarboru nezabit 9resp. ta co jsem myslela ze loni umrela se nejak probrala k zivotu), tak snad pristi rok budeme mit taky rhubarb crumble ze sve rebarbory :)

30. května 2016 v 20:17  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Jani, klidně, dojeď hned, je třeba oštípat česnek. :-)

Vlastní rebarbora je základ, Silly Little!

1. června 2016 v 19:10  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka