úterý 27. prosince 2016

Zvíře do každé kuchyně

Už třetí den se kochám tím, že už nic nechci. Fakt, já prostě všechno mám. Lahvičky na domácí aromaterapii voní a pomáhají. (Děti taky většinou voní a pomáhají.) Ve skříni visí nádherný modrý šatičky, v svatojakubské mušli na poličce v koupelně je hromádka náušnic. Učím se s novými taroty, docela mi to leze do hlavy i očí, dělá mi to radost. Brzy dojde balík drahé pudrově růžové vlny od Aiwy na pletení obrovské šály pro Aiwu, budu se muchlat s kvalitním matrošem, ááá.

Hospodář a večer byli štědří. Mám roztomilý dotykáček. Mám pěnítko na mléko do kafe, to už je fakt vrchol luxusu. Mám knížku o výrobě domácích masných produktů. V lednici mám cinzano, v mrazáku led, na myčce citron. Bachovky mám tak napůl slíbené od muže k nějakému životnímu jubileu, aspoň mám čas si je zatím nastudovat.

Jenže jak si člověk řekne, jaká je to paráda, že už všechno má a po ničem nemusí toužit, pátrat na netu, porovnávat ceny... tak ho něco napadne. Tak mě napadla, úplně sama od sebe, klícka a páreček amady gouldové. Myšlenku jsem rychle odmávla, že mě jen pálí dobré bydlo a žádný ptáky do kuchyně ke všemu tomu zmatku nepotřebuju. Hm, je to jako nemyslet na růžového slona s párty čepičkou na klenuté lebi.

Naštěstí projekt utnul hned v zárodku Ruda, který jediné volné místo na klec v kuchyni zítra obsadí svým morčetem, které doteď trpělivě čekalo v králíkárně. Uf. Ještěže kuchyň je tak malá. Dělám, že nevidím obývák.

Amada Gouldové

Komentáře: 4:

Anonymous Anonymní řekl...

Dobrý den,
amady gouldové se moc do klece do kuchyně nehodí, patří do voliery. V kuchyni v pohodě vydrží zebřičky, ty přežijou všechno. Ale nejsou tak krásně vybarvené jako amady, to je pravda...
Lucie

30. prosince 2016 v 16:59  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Lucie, prosím vás, a čemu všemu je v kuchyni dobře?

2. ledna 2017 v 21:10  
Anonymous Anonymní řekl...

Disponuji nejméně dvěma páry zebřiček z chovu KBES PedF, které s radostí a zdarma věnuji do dobrých rukou! Berneška

18. ledna 2017 v 13:25  
Anonymous Anonymní řekl...

Ale paní nechce zebřičky, chce jen tak plácat blbosti a když jí někdo poradí, tak z něj má prdel protože sama je chytrá jak rádio...

24. ledna 2017 v 11:34  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka