sobota 1. července 2017

Ach

S malakology na Slovensku to bylo víno, věda, zpěv. Slovenští kolegové jsou charisma samo, ach. Příroda, ach. Polopenze taky ach, ne že by to bylo tak strašně dobrý, ale týden nevidět sporák, to jednu potěší. Klidný Hospodář ve svém živlu, ach, neuvěřitelně skoro oplácaný a samozřejmě kompetentní. Trojhlasy, třikrát ach, miluju Bernešku, Jitku, Tomáše, všechny.

A mezitím doma pršelo a svítilo sluníčko a teď tu všechno je. Maliny, rybíz, angrešt, josta, třešně, višně, všude visí zelené obrovské hrozny, první cuketa obrovská jak dělo. Šoupla jsem ji do trouby s novým česnekem a běžela za hladovými oddělky. Marijapanno, fakt všechny matky kladou, sakra nádhera ach.

Jestli je to těma meditacema, motivační literaturou, Šárkou Volnou nebo tím vším dohromady, nějak se mi krásně zkonsolidoval život. Děkuji a očekávám to nejlepší!

Komentáře: 1:

Anonymous Anonymní řekl...

Chmm, věda, víno, trojhlasy... Já věděla, že mi to nakonec bude líto, když letos nepojedu... Tak snad zase příště. Přijde-li na vás během prázdnin nálada na výlet do Prahy za exotickou faunou, nezapomeňte dát vědět - mail na mou maličkost máte ;-) Pikulík

1. července 2017 v 23:52  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka