pátek 23. března 2007

Rána, rýma a návštěvy

Erýska postihla jeho první velká životní rána. A to hned o dveře. Naštěstí hlavní nápor zásahu vykryla maminka loktem, ale přece jen, postřehl. Chvíli nic, pak se mu na tváři rozlil výraz převelikého údivu, nic takového přece nezná, a pak ten nejlítostivější obličejík na světě. A samozřejmě, pláč. Teplé mléko ale zahladí všechna příkoří, vyřešilo i toto.
Maminka má rýmu. Spala by, ale musela přeložit nějakou zubařinu a pustit se do korektur slavné knihy. Naštěstí se vyrojily hodné návštěvy, které se chopily kočárku a odvezly děťátko do hloubi cibuleckého hájku. Jiné zase přinesly koblihy či hýčkaly synka, zatímco maminka vařila polévku.
Erýs už má oblíbené předměty - chrastítko z Kuby, zelený lampion odkudsi z Asie (nejlepší je, když skrz něj juká maminka) a barevné pruhaté plenkové kalhotky. Ty si maminka musí nasadit na hlavu a výrazně jí kývat, to je pak srandy! Bohužel se to nedá provozovat dlouho, jsou z velmi teplého flísu.
Prý bude nadstandartně teplé léto. To se tady v tom akváriu upečeme. Takže kdo bydlíte ve vyšších polohách a máte okna na sever, utajte to, nebo přijedeme a už se nás nezbavíte!!!

Komentáře: 0:

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka