pondělí 9. června 2008

O zahradě

To si takhle večer kojím, Erýskovi se kýženě klíží očka a z přilehlé zahrady zní spokojené pořvávání o dva, tři roky starších dětí. Vybavuji si své spokojené pořvávání z dřevních dob staré krušovické zahrady, z nehluboka se noří vzpomínka na Erýskovo spokojené pokvikování z nové krušovické zahrady.
Jaké by to bylo hezké, kdybychom se nemuseli slušně oblékat pokaždé, když chceme na vzduch, Erýsek by mi neorvával mé rachitické kytičky na balkoně a požíral by je ve velkém ze záhonku... Malé dítě zahradu prostě potřebuje! Matka malého dítěte ještě víc (zeptejte se Cífky).
Jak to provedu? Pronajmu Jinonice a najmu domek se zahrádkou na dojezd vlakem do Phy? Dá se to vůbec? Existují takové domy? Mám na to (finančně, fyzicky, psychicky)?

Komentáře: 5:

Blogger velkej Erik řekl...

Ahojky.

Co zkusit tu Nikolajku ? Měla bys to opravdu kousek a v létě během pracovních dní by tam beztak nikdo nebyl. Zahrada to sice není obr, ale je tam překvapivě klídek. Myslím,že bysme se nějak domluvili.

10. června 2008 v 11:48  
Anonymous Anonymní řekl...

Hmmm, Haničko, to je minimálně milá nabídka. :-)

10. června 2008 v 17:31  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Díky, Eriku! Rádi přijímáme.

10. června 2008 v 17:59  
Anonymous Anonymní řekl...

Ahoj, narazila jsem na tenhle blog přes Cífku a sranda je, že řešíme totéž... Tak jsem zvědavá, jak vám to nakonec dopadne. Sedmi

12. června 2008 v 12:36  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Ahoj, Sedmi! Občas Tě potkávám na WP, vítej!

13. června 2008 v 19:43  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka