neděle 1. března 2009

Vesmírný objednávkový servis podruhé

V pátek k večeru jsem pila na Andělu kafe s jedním zlobivým tátou. Po kafi jsem si chtěla koupit kytku tulipánů. Na květinářství bylo už pozdě, ve stánku před KFC stál jeden 35 korun, na to s nimi fakt nehraju. Váhala jsem, zda se pro levnější dokutálet až do Tesca, zavrhla jsem to pro přílišnou fyzickou náročnost a řekla si, že mi ji určitě někdo přinese. V sobotu mi sousedka Míša přinesla - půlku chleba a kytku tulipánů.

Komentáře: 5:

Anonymous Anonymní řekl...

Objednávala jsem u stejného servisu, aby ten článek, který jsem četla v novinách zakoupených po cestě z dalekých hor, nebyl o Rudovi. Na horách padaly laviny, jedna kousek před nosem, ale tahle, co mi spadla ze srdce, byla největší. Uff. Díky, vesmíre. Za Rudu i za tu lavinu, co spadla jen před nos.

2. března 2009 v 0:21  
Anonymous Anonymní řekl...

Jej, to bych se taky bála.

Servis dobrý.

2. března 2009 v 7:44  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Kdepak o Rudovi, Bluesky. Nicméně lidí mi pro jistotu zavolala hromada... :-D
Myslela jsem, že je uklidním tím, že rodím ve Vrchlabí. Jedna by řekla, že ve svém věku a jako druhorodička VÍM, PROČ rodím ve Vrchlabí. Asi to vypadá, že jsem si ten výlet vymyslela z plezíru, rodit v Pze nuda, nebo co. Vážně máme své důvody, nebojte se o nás. Ale za projevený zájem jsme vděční.

2. března 2009 v 18:07  
Anonymous Anonymní řekl...

No, on by člověk v té Praze skoro ani rodit nemohl kdyby se někde nenahlásil snad v den početí :-((. Takže jakýpak plezír (tímto jsem ti nahrála pěknou výmluvu pro nechápající) Eliza

2. března 2009 v 21:33  
Blogger Hanka Kl. řekl...

Den početí si pamatuju - že já trubka hned poté neběžela do Motola! :-D

3. března 2009 v 20:35  

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka